Çözüldü Amazon.com.tr satıcısı hariç Amazon.com'dan alınan ürüne taksit oluyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RYUK1905

Hectopat
Arkadaşlar Amazon'dan bir tane klavye almayı düşünüyorum ama satıcısı Amazon.com.tr değil Amazon.com yazıyor. Sorum şu böyle bir satın alım yaptığımızda Amazon.com.tr'den aldığım için bankaya Türkiye hesabı üzerinden mi işlem düşer yoksa yurt dışı hesabı üzerinden mi? Daha önce yapanlar yardımcı olursa sevinirim sonradan taksitlendirmede yurt dışı siparişleri olmuyor diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İşlem tabii ki de Amazon olarak gözükecek, ödemeyi Amazon'a yapıyorsun. Satıcıya parasını Amazon kendi komisyonunu keserek verecek. Bu üründe taksit yok gibi, alışverişi yaptıktan sonra bankanla görüş, son harcamanı taksitlendirmek istediğini söyle. Bazı bankalarda bu imkan var, önce ara görüş.
Arkadaşlar Amazon'dan bir tane klavye almayı düşünüyorum ama satıcısı Amazon.com.tr değil Amazon.com yazıyor. Sorum şu böyle bir satın alım yaptığımızda Amazon.com.tr'den aldığım için bankaya Türkiye hesabı üzerinden mi işlem düşer yoksa yurt dışı hesabı üzerinden mi? Daha önce yapanlar yardımcı olursa sevinirim sonradan taksitlendirmede yurt dışı siparişleri olmuyor diye biliyorum.

Ödene aşamasında bu bilgileri görmeniz lazım. Taksit oluyorsa kaç taksit yapılabildiği yazar yoksa da neden olmadığını söyleyen bir link görürsünüz.
Edit: Bende taksit olmuyor istediğiniz ürün için kendim denedim.

Ödene aşamasında bu bilgileri görmeniz lazım. Taksit oluyorsa kaç taksit yapılabildiği yazar yoksa da neden olmadığını söyleyen bir link görürsünüz.
Ödeme aşamasında Taksit yok *Neden ?* şeklinde bir linke atıyor ama tam açıklamamış hocam. Müşteri hizmetlerine sordum satıcı kaynaklı dedi ben de sonradan taksitlendirmeyi düşündüm ondan daha önce yapan var mı diye sormak istedim. Yurt dışı işlemi olarak mı düşüyor yoksa Amazon.com.tr işlemi olarak mı merak ettim.

İşlem tabii ki de Amazon olarak gözükecek, ödemeyi Amazon'a yapıyorsun. Satıcıya parasını Amazon kendi komisyonunu keserek verecek. Bu üründe taksit yok gibi, alışverişi yaptıktan sonra bankanla görüş, son harcamanı taksitlendirmek istediğini söyle. Bazı bankalarda bu imkan var, önce ara görüş.

Çözüm
Ödeme aşamasında taksit yok *neden?* şeklinde bir linke atıyor ama tam açıklamamış hocam. Müşteri hizmetlerine sordum satıcı kaynaklı dedi ben de sonradan taksitlendirmeyi düşündüm ondan daha önce yapan var mı diye sormak istedim. Yurt dışı işlemi olarak mı düşüyor yoksa Amazon.com.tr işlemi olarak mı merak ettim.

Dediğiniz gibi yurt dışı ürünlerinde taksit olmuyor maalesef bazılarında ya da benim baktıklarımda bilmiyorum. Yoksa maksimum kartın 9 taksit kampanyası var 31 Temmuza kadar ama her üründe olmuyor işte gündüz denemiştim amazon.com.tr satıcılı ürünlerde oluyor. Arkadaşın dediği gibi aldıktan sonra bankanız belki taksitlendirme yapabilir ama Amazon'un yapmayacağı kesin gibi bu üründe.

Dostlar şimdi bir cesaretle denedim. iyzico üzeriden amazon.com.tr'den işlem yaptı ve bankacılık uygulamasından sonradan taksitlendirme yaptım 4 ay. Cevaplandıran herkese teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı