Amazon.com.tr Sitesinden Samsung J7 Prime Alınır mı ?

Madem öneriye de kaymış biraz, J7 prime 2 de parmak iziyle kilit açarken ufak bir ekran sorunu yaşanabiliyor. Parmak izini tanımazsa cihaz ekran birkaç kez yanıp sönüyor ve sonra açılıyor. J7 Prime da da bu sorun olabilir. Ben çok sorun etmiyorum, muhtemelen yazılımsal, güncellemeyle düzelir diye bekliyorum. Yine de Android cihaz alacaksanız Samsung alın diyenlerdenim. Xiaomi de kullandım, yazılımı kendinden nefret ettirdi.

Oyun oynamayacaksan j7 prime ama oyun oynarım diyosan xiaomi ye yönel. Bu arada parmak izini çok önemsemeyin ben 1 senedir j7 prime kullanıyorum parmak izini sadece denemelik kullandım çok kullanışlı olmuyo.

Oyun oynamayacaksan j7 prime ama oyun oynarım diyosan xiaomi ye yönel. Bu arada parmak izini çok önemsemeyin ben 1 senedir j7 prime kullanıyorum parmak izini sadece denemelik kullandım çok kullanışlı olmuyo.
Ben gayet hızlı ve kullanışlı buluyorum, sadece şu ekran sorunu biraz sinir bozabilir. O da belki de benim cihazımla alakalı bir sorundur

Ben sevmiyorum benden kaynaklıda olabilir. ama demek istediğim olmazsa olmaz değil telefon aldiktan sonra çoğunuz olmasada aramazsiniz ekran sorunu nedir?
Ara sıra parmak iziyle ekranı açmaya çalışırken parmağımı tanımaz ise birkaç kez ekran açılıp kapanıyor 3-4 saniye sonra normal çalışmaya devam ediyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı