eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #21 painkiller dedi: Gözle mi tespit ettin ölü pikseli? Ya da tespit etmek için özel bir işlem yazılım renk gibi bir şey var mı yani? Genişletmek için tıkla... 4k bir monitörde zorda olsa kendim fark ettim. Ölü piksel testi var düz renk açıyor inceliyorsunuz o şekilde. Safa-TR dedi: Ölü piksel zaman içerisinde sağında ki solunda ki pikselleride etkiliyor. İyi yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle etkiliyor mu hocam? Yani şaşırdım açıkçası
painkiller dedi: Gözle mi tespit ettin ölü pikseli? Ya da tespit etmek için özel bir işlem yazılım renk gibi bir şey var mı yani? Genişletmek için tıkla... 4k bir monitörde zorda olsa kendim fark ettim. Ölü piksel testi var düz renk açıyor inceliyorsunuz o şekilde. Safa-TR dedi: Ölü piksel zaman içerisinde sağında ki solunda ki pikselleride etkiliyor. İyi yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle etkiliyor mu hocam? Yani şaşırdım açıkçası
Safa-TR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 2.061 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Müh. 9 Nisan 2020 #22 eminilhan dedi: 4k bir monitörde zorda olsa kendim fark ettim. Ölü piksel testi var düz renk açıyor inceliyorsunuz o şekilde. Gerçekten öyle etkiliyor mu hocam? Yani şaşırdım açıkçası Genişletmek için tıkla... Bir tane piksel öldüyse o ilerler. Ben patladım diğerleri de patlasın der.
eminilhan dedi: 4k bir monitörde zorda olsa kendim fark ettim. Ölü piksel testi var düz renk açıyor inceliyorsunuz o şekilde. Gerçekten öyle etkiliyor mu hocam? Yani şaşırdım açıkçası Genişletmek için tıkla... Bir tane piksel öldüyse o ilerler. Ben patladım diğerleri de patlasın der.
eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2020 #23 Safa-TR dedi: Bir tane piksel öldüyse o ilerler. Ben patladım diğerleri de patlasın der. Genişletmek için tıkla... Mayın tarlası gibi desenize hocam. İnşallah iade süreci fazla uzamaz da ürünü tekrar alırım kampayadayken.
Safa-TR dedi: Bir tane piksel öldüyse o ilerler. Ben patladım diğerleri de patlasın der. Genişletmek için tıkla... Mayın tarlası gibi desenize hocam. İnşallah iade süreci fazla uzamaz da ürünü tekrar alırım kampayadayken.