Amazon.com.tr'den alınan ürün kargoya verilmedi

İyi günler, amazon.com.tr satıcısından dün 14:00 civarında aldığım ürün hala kargoya verilmedi, verileceğine dair bir bilgilendirme de yok. Yarın 22:00'a kadar teslim edilecek yazıyor fakat daha erken elime ulaşmasını beklerdim. Bugün içerisinde kargoya verirler mi?

Uygulama kapıya teslim tarihine göre süre tanıyor. Kesin bir çözüm için müşteri temsilcisine ulaşabilirsiniz.

Yarın 22.00'a kadar elinizde olur diyorsa muhtemelen yarına kadar teslim ederler ancak o tahmini teslim tarihi. Belki süre uzayabilir, belli olmaz. Aslında kısaldığı da oluyor da bugün içerisinde kargonuzun geleceğini sanmam ki daha kargoya da verilmemiş. Şans işi. Yoğunluk yoksa hemen veriyorlar kargonuzu.

Başka ürünler de almıştım, o ikisi kargoya verildikten 3 buçuk saat sonra elimde oldu. Bu üründe neden böyle olduğunu anlamadım.

@enzyyx, dediğim gibi yoğunluğa bağlı durum. Yoğunluk yoksa ve ellerinde varsa hemen kargoluyorlar. Bu arada merak ettim, ne almıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…