amazon.com.tr'nin stok sorunu

Sertidegni

Kilopat
Bir buçuk hafta önce amazon.com.tr üzerindeki Amazon germany satıcısından birkaç bilgisayar parçası, ekran kartı gibi stok sorunu bariz olanlardan değil, sipariş ettim. Düne kadar ürünlerin sayfasında stokta var yazıyordu gelgelelim bugüne kadar. Defalarca müşteri hizmetleriyle görüştüm ancak ürünlerin stokta olmadığını, tedarik edilmesi gerektiğini hiçbiri söylemedi. Bunu geçtim, nasıl mümkün olabilir bilmiyorum ama Suriyeliler gibi Türkçe konuşan temsilciyle bile karşılaştım. Diyeceğim o ki amazon.com.tr üzerinden alışveriş yapacaksanız satıcının amazon.com.tr olmasına dikkat edin, farklı bir ülkedeki şubesi diye güvenmeyin. Kim bilir ne zamana kadar bekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 Mayıs'ta satıcısının amazon'un kendisi olduğu telefon kılıfı sipariş etmiştim daha dün kargoya vermişler. Telefon kılıfı yahu altı üstü :D Siparişlere yetişemiyor olabilirler mi acaba?
Edit: Amazon Türkiye'den sipariş etmiştim.

Amazon.tr'den 870evo sipariş ettim 11 saat sonra geldi:)
Amazon bu konularda iyi aslında size denk gelmiştir belki.
Banım vardı 1 yıllık. 😁
1 sene banlanmayı nasıl başardın?:)

1 sene banlanmayı nasıl başardın?:)
Moderatörün biriyle kavga ettim. Kendi bildiğini doğru olarak kabul edip sürekli yanlış bilgilendirme cezası atıyordu bana.

Hyperx cloud 2 aldım amazon.com.tr den ürün eksik geldi iade ürünmüş gibi geldi değişim yaptım yine aynısı geldi şimdi yine değişim yapacağım stok gelmesini bekliyorum şaka gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı