Amazon.com'dan Alınan GPU'da Coil Whine

Amazon canlı destekle görüştüm. Ekran kartına değen kablo var mı, ekran kartını söküp tekrar takar mısınız gibi sorular sordular, şimdilik net bir şey öğrenemedim değişim ya da iade ile ilgili. Diyelim ki geri gönderdim ürünü, değişim kararı çıktı. Bu işlemler ne kadar sürer, bilginiz var mı bu konuda? 2 ayı falan bulur mu mesela?
Dostum her markada dolu Coil Whine sorunu var. Bir marka yaz ve sonuna ''coil whine'' kelimelerini getir sana tonla konu çıkar. Yeni gelen kartın da çıkma olasılığı var evet. Coil Whine bu ara çok arttı özellikle Asus'da da çok rastlıyorum. Şans işi ama şanslısın zaten EVGA'nın uluslararası garantisi mevcut.

Evga 2070 super black gaming ekran kartı aldım vatandan yakın zamanda. Bende de ayni sorun var. Beni rahatsiz etmiyor. Ozellikle fps i serbest biraktigim rekabetçi oyunlarda daha çok bu problem oluyor. Fps i sabitlemeyi deneyebilirsin. O zaman sorun bende azalıyor. Ayrıca sadece oyunlarda bu problemi yaşıyorum. Oyun dışı hiç problem yok. Ekran kartını satın aldıktan sonra vatanla görüştüm. Kendileri evga ile görüştü ve değişim yapılacağı söylendi. Biraz arastirdim benim ekran kartimda bu problemin kronik oldugunu ogrendim. Degistirsemde ayni sorunu yasayacagimi veya daha kotusunun yasayabilecegimi dusunerek degisimini yapmadim. Demem o ki yenisinde de ayni sorunu yasayabilirsin. Bosuna kendini zahmete sokup ekran kartsiz kalma. Seni hiç rahatsız etmiyorsa ve ses az ise bendeki gibi kullanmayı düşünebilirsin.

bendede msi rtx 2060 var oyun menülerinde özellikle cw oluyor aşırı rahatsız etmiyor ama bakalım cızırtı düzeyi artarsa ilerde yollarım garantiye değişmezlerse de tüketici heyetine başvuru yaparım çünkü bazı servisler artık cw yi problemden saymıyor çok normalleşti

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı