Amazon Amerika'dan laptop aldım 16 Mart'ta, hala ürün statüsünde bir değişiklik olmadı ve ürünün stokları tükeniyor korkmaya başladım. Ortalama kaç günde kargoya veriliyor?
Amazon Amerika'dan laptop aldım 16 Mart'ta, hala ürün statüsünde bir değişiklik olmadı ve ürünün stokları tükeniyor korkmaya başladım. Ortalama kaç günde kargoya veriliyor?
Satıcı ve gönderici Amazon muydu, ücreti çekildi mi? Ben de 14 mart'ta EVGA 3060 aldım ama ücreti çekilmedi hala. Tarih olarak da 8 Nisan - 19 Nisan diyor.
Satıcı ve gönderici Amazon muydu, ücreti çekildi mi? Ben de 14 Mart'ta EVGA 3060 aldım ama ücreti çekilmedi hala. Tarih olarak da 8 Nisan - 19 Nisan diyor.
Para henüz çekilmedi, gönderen ve satıcısı Amazon diyor ama ürünle ilgili sorular kısmında
cevap veren kişi xoctıc PC diye bir satıcı. Üstelik laptopun sipariş etmek için tıkladığım butonun olduğu sayfada tahmini ulaşım tarihi bir 22 Mart -19 Nisan diyor bir süre sonra 5 Nisan- 26 Nisan arası diye değişti sonra tekrar 22 Mart oldu, siparişlerim kısmında ise bir tarih bile yok, email atacaz yazıyor belli bir tarihi olmadığı için.