Çılgınmehmet48
Kilopat
- Makaleler
- 1
Amazon Amerika'dan laptop aldım 16 Mart'ta, hala ürün statüsünde bir değişiklik olmadı ve ürünün stokları tükeniyor korkmaya başladım. Ortalama kaç günde kargoya veriliyor?
Sipariş verirken kaç gün içerisinde kargoya verileceğini size söylüyor zaten dikkat etmediniz mi?
Amazona güveniyorum ama satıcısına pek güvenemedimÜrünü zaten satın almışsınız stok konusunda endişe etmenize gerek yok. Ürünü birkaç güne kargoya verirler korkmayın ne de olsa Amazon.
Amazon Amerika'dan laptop aldım 16 Mart'ta, hala ürün statüsünde bir değişiklik olmadı ve ürünün stokları tükeniyor korkmaya başladım. Ortalama kaç günde kargoya veriliyor?
Satıcı ve gönderici Amazon muydu, ücreti çekildi mi? Ben de 14 Mart'ta EVGA 3060 aldım ama ücreti çekilmedi hala. Tarih olarak da 8 Nisan - 19 Nisan diyor.
@Çılgınmehmet48 ürünün satıcısı Amazon değil mi?
Çoktan geldi hocam. Sıkıntı olmadı. Ama farklı bir siteden farklı bir laptop aldım.Laptop geldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.