Heisenberg
Kilopat
Amazondan Zippo aldım ve nelerle karşılaştım. 75 doları geçmeyecek şekilde bir şeyler alın yoksa gümrüğe takılıyor ve vergilerle Türkiyedeki fiyatından çok daha fazlaya mal oluyor. Adet konusunda da dikkatli olmak lazım. 2 ideal 3 de gümrüğe takılır mı bilmiyorum sıkıntılı.
Adresiniz vs düzgün şekilde girdikten sonra ödemeyi yapıyorsunuz. Paypal ile ödeme seçeneği yok. Paypal eBay'e özel.
Ürün Türkiye'ye İ-Parcel ile geliyor ve Türkiyede Yurtiçi Kargo takibini sürdürüyor. Gümrükten evime gelmesi 1.5 gün sürdü.
Önemli olan:
Ürününüzün Amerikadan çıkışını yapabilmesi için İ-Parcel'in yollayacağı maile dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü orada gümrük için sizden TC Kimlik Numaranızı istiyor. Bunu vermeden ABD den çıkışını yapamazsınız.
Gelen mail:
Maksat ayağımız alışsın.
Adresiniz vs düzgün şekilde girdikten sonra ödemeyi yapıyorsunuz. Paypal ile ödeme seçeneği yok. Paypal eBay'e özel.
Ürün Türkiye'ye İ-Parcel ile geliyor ve Türkiyede Yurtiçi Kargo takibini sürdürüyor. Gümrükten evime gelmesi 1.5 gün sürdü.
Önemli olan:
Ürününüzün Amerikadan çıkışını yapabilmesi için İ-Parcel'in yollayacağı maile dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü orada gümrük için sizden TC Kimlik Numaranızı istiyor. Bunu vermeden ABD den çıkışını yapamazsınız.
Gelen mail:
Bu maile cevap verdikten sonra ürünün çıkışı hızlıca yapılıyor. Bu mail spamlara düşebilir orayada bakmayı ihmal etmeyin yoksa benim gibi bu yüzden biraz zamanı uzatabilirsiniz. İ-Parcel'e birkaç tane meraktan ürünümle ilgili mail atmıştım 15-20 dk içinde hızlıca cevap vermişlerdi.We have been notified by Amazon.com that we will be receiving a shipment under tracking number .......................... containing Zippo Venetian High Polish Chrome Windproof Lighter to be shipped to you in Turkey. As of January 28th, 2010 Turkish customs have made an exemption to allow residents to import online shopping shipments 5 times per year. In order to control this requirement we are required to submit your ID number to customs at the time of clearance. iParcel policy is to obtain that information prior to export to allow us to clear your parcel quickly upon arrival in Turkey. No additional fees are assessed with fulfilling this requirement and it is used for customs clearance purposes only, please click here to enter your information.
Please be advised your shipment will not be able to export from the US until we have received the information and may be returned as undeliverable to the internet retailer if not received within 15 days of this email. If you have any questions please contact trackmyparcel@i-parcel.com
Maksat ayağımız alışsın.
Son düzenleyen: Moderatör: