Amazon.com'dan alışveriş yapma rehberi

Yapmadım ayrıca i-parcel hala kargolanmadı diyo, 15 gün oldu

Abi şimdi bu kasayı getirtebilirmiyim https://www.amazon.com/gp/product/B06Y8XJJ7L/ref=ox_sc_act_title_3?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
hediye diye buton var basayım ödeyim Garantiyi zaten amazon veriyor sıkıntı olursa postolarım kasayı olur mu abi ?

İ-parcel ile Amazon.com ayrı ayrı konuşuyor. Hangisine güveneyim anlamadım. İ-parcel, bilgiler gönderildi ve paketlemede diyo 15 gündür ama Amazon.com 5 eylül'de gelecek, şuan yolda diyor. Doğru olan hangisi ?!

İ-parcel ile Amazon.com ayrı ayrı konuşuyor. Hangisine güveneyim anlamadım. İ-parcel, bilgiler gönderildi ve paketlemede diyo 15 gündür ama Amazon.com 5 eylül'de gelecek, şuan yolda diyor. Doğru olan hangisi ?!
Amazon'a Live Chat üzerinden ulaşın ve durumu sorun. Normal şartlarda 15 gün içerisinde çoktan elinizde olması lazımdı.

Amazon'a Live Chat üzerinden ulaşın ve durumu sorun. Normal şartlarda 15 gün içerisinde çoktan elinizde olması lazımdı.
5 eylülde gelecek dendi, bayram diye 3-4 gün daha bekleyeceğim. Gelmezse ben biterim

2 kez sordum, 2sinde de bana söylenmediği halde 22 eylül'e kadar zamanınız var dediler. Ne biçim iş

2 kez sordum, 2sinde de bana söylenmediği halde 22 eylül'e kadar zamanınız var dediler. Ne biçim iş
İlginç. Biraz daha bekleme şansınız varsa bekleyin, gelmezse sizden sipariş numaranızı rica edeceğim. Birde kendim olayın durumunu sorup cevap almaya çalışırım.

İlginç. Biraz daha bekleme şansınız varsa bekleyin, gelmezse sizden sipariş numaranızı rica edeceğim. Birde kendim olayın durumunu sorup cevap almaya çalışırım.
Bekledim ve hiçbirşey olmadı, ben de canlı mesaja girdim ve 3-5 kere ayrı kişilerle tartıştım. Bana kargoda kayboldu falan dediler. Ama ben ne olduğunu anladım, sonradan siparişlerime bakınca Türkiyeye Gönderme kapatılmıştı. En sonunda paramı hediye çeki olarak verdiler. Ben de başka birşey sipariş ettim ama 6 gündür o da kargolanmadı. Gerçekten Nefret Ediyorum !!

Merhaba üstadlar. Ben amazondan jaybird freedom kulaklık almak istiyorum. 117 dolar olan fiyat vergi kargo vs ile 146 dolar oluyor. Hediye falan diyerek gümrük vergisini kurtarabilir miyiz? Bir de bir aylık Prime üyeliği ücretsiz dediler. Prime logolu üründe kargodan hala 7 dolar alıyorlar. Aydınlatabilir misiniz beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…