Hocam bu konuya birşey diyemem. Allah'a kalmış. Memur görmezdende gelebilir. Çünkü tam 100$. Birde kargo ücretini falan görecek illaki memur. O yüzden kalma ihtimali yüksek diyebilirim. Zaten amazon gümrüğe takılmaz ise aldığı depositi iade ediyor.
Alakasız olacak ama bu durumla ilgili komik bir anım var. Boynerden kot aldım 99.90 liraya kasada kadın dedi ki
-100 liraya tamamlarsanız 5 tl hediye çeki var !
-Dedim 100 değil mi ?
- Hayır efendim 99.90 kuruş bu dedi bana
-Peki 100 liraya tamamlarsan burada 5 liralık alabileceğim ne var ki ?
-Eskiden kadın çorabı vardı ama şimdi yok
Birde üzülerek söyledi bunu sanki şimdi olsa kadın çorabı alacağım
Arkadaşlar ürünleri Cuma günü aldım. O zaman yazamadım kusura bakmayın şimdi yazıyorum. Resimlerle anlatacağım.
Böyle bir kutuyla aldım. Kutu gayet sağlam. Ön ve arka kısımlarını çektim. Bantın içinde bile ip var. İçini de korumak için şişme poşet koyulmuş tabiki.
Bunlarda aldığım ürünler. SSD'yi kontrol etme şansım olmadı. Haftaya incelemesini yapıp koyarım. Yalnız sata II destekleyen bilgisayarıma takıp hemen kontrol ettim çalışıyor mu diye, çalışıyor sıkıntı yok. Mouse pad de hakikaten çok güzel. Bu kadar beklemiyordum.
Sonuç olarak gayet başarılı bir alışveriş oldu. Ayrıca Amazon.com'dan kargo ücretinin iadesini istedim. 15 dakika sonra mail geldi ve iade ettiler. Gümrükte ise ne arayan oldu ne de soran onu hiç anlamadım. Bir baktım Yurtiçi kargoya çoktan verilmiş kargom. Bu da kargo ücretinin iade fotoğrafı: