Amazon.com'dan laptop almak

Amazon.co.uk ve .de kendi vergilerini çıkarıp göndermesi çok güzel olay. Umarım herkes sorunsuz deneyim elde eder.

Hocam Amazon japonya'dan laptop almak istiyorum 9-10 bin TL civarına geliyor fiyatı gümrüğe takılma riski varmıdır yada burada extra vergi alırlar mı ?

Hocam Amazon japonya'dan laptop almak istiyorum 9-10 bin TL civarına geliyor fiyatı gümrüğe takılma riski varmıdır yada burada extra vergi alırlar mı ?
Ödeme ekranında gümrük vergisiyle birlikte son fiyatı gösteriyor.Gümrükte ekstra vergi çıkma gibi bir durum olmaz çünkü sizden olabilecek maksimum tutarı alıyor.Daha az çıkarsa da kalan miktarı iade ediyorlar.

peki yasak falan degil dimi malum burasi turkiye telefon yasakli listesinde bilgisarda oyle bisey yok umarim paramiz yanmasin sonra.

Konuyu hortlatıcam. Amerika'dan laptop falan almayın derim çünkü Amerika'daki Volt(çoğunlukla) Türkiye'nin yarısı kadar efenim. Cihaz yanar. Söylemek istedim. Avrupa'da genellikle bizim voltaj değerlerinde kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…