deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 14 Kasım 2016 #11 ÖzgürS dedi: Amazon.com'dan değil, Amazon.de adresinden almalısın 49 Euro üzeri alışverişler ücretsiz kargoya tabi ve ayrıca anakart gönderimi de bazı markalar için açıldı. Amazon.de: Günstige Preise für Elektronik & Foto, Filme, Musik, Bücher, Games, Spielzeug & mehr Genişletmek için tıkla... Amazon.de ile Amazon.com'un ne farkı var? Aynı site mi?
ÖzgürS dedi: Amazon.com'dan değil, Amazon.de adresinden almalısın 49 Euro üzeri alışverişler ücretsiz kargoya tabi ve ayrıca anakart gönderimi de bazı markalar için açıldı. Amazon.de: Günstige Preise für Elektronik & Foto, Filme, Musik, Bücher, Games, Spielzeug & mehr Genişletmek için tıkla... Amazon.de ile Amazon.com'un ne farkı var? Aynı site mi?
Ö ÖzgürS Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #12 deGGa dedi: Amazon.de ile Amazon.com'un ne farkı var? Aynı site mi? Genişletmek için tıkla... Amazon.de; Almanya için ve ürünler Almanya üzerinden gönderilir. Global hesabın ile giriş yapabilirsin.
deGGa dedi: Amazon.de ile Amazon.com'un ne farkı var? Aynı site mi? Genişletmek için tıkla... Amazon.de; Almanya için ve ürünler Almanya üzerinden gönderilir. Global hesabın ile giriş yapabilirsin.
deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 14 Kasım 2016 #13 ÖzgürS dedi: Amazon.de; Almanya için ve ürünler Almanya üzerinden gönderilir. Genişletmek için tıkla... Yani Amazon.com'un Almanya şubesi.
ÖzgürS dedi: Amazon.de; Almanya için ve ürünler Almanya üzerinden gönderilir. Genişletmek için tıkla... Yani Amazon.com'un Almanya şubesi.
Ö ÖzgürS Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #14 deGGa dedi: Yani Amazon.com'un Almanya şubesi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama bu diğer ülkelere de gönderim yapılamayacağı anlamına gelmiyor. Amazon.com.tr alan adı artık, Amazon.de alan adına yönlendirme yapıyor, burada bize bir mesaj gönderilmiş zaten
deGGa dedi: Yani Amazon.com'un Almanya şubesi. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ama bu diğer ülkelere de gönderim yapılamayacağı anlamına gelmiyor. Amazon.com.tr alan adı artık, Amazon.de alan adına yönlendirme yapıyor, burada bize bir mesaj gönderilmiş zaten
deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 14 Kasım 2016 #15 ÖzgürS dedi: Aynen öyle ama bu diğer ülkelere de gönderim yapılamayacağı anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki ben Osmaniye/Bahçe'de oturuyorum. Kargo buraya kadar gelir mi? Hangi kargoyla bana yurtiçinde ulaştırılır?
ÖzgürS dedi: Aynen öyle ama bu diğer ülkelere de gönderim yapılamayacağı anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki ben Osmaniye/Bahçe'de oturuyorum. Kargo buraya kadar gelir mi? Hangi kargoyla bana yurtiçinde ulaştırılır?
deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 14 Kasım 2016 #16 Bir de Amazon.de Almanca ben dili İngilizce yapınca otomatik olarak Amazon.com'a giriyor.
Ö ÖzgürS Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #17 deGGa dedi: Bir de Amazon.de Almanca ben dili İngilizce yapınca otomatik olarak Amazon.com'a giriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe yapmayı dene. Bende öyle bir sorun yok. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (61).png 81,5 KB · Görüntüleme: 116
deGGa dedi: Bir de Amazon.de Almanca ben dili İngilizce yapınca otomatik olarak Amazon.com'a giriyor. Genişletmek için tıkla... Türkçe yapmayı dene. Bende öyle bir sorun yok.
deGGa Megapat Katılım 24 Eylül 2016 Mesajlar 579 Çözümler 2 14 Kasım 2016 #18 Turkiye'ye teslim edilemiyor yazıyor. Dosya Ekleri 1479149101517.jpg 56,3 KB · Görüntüleme: 95
Ö ÖzgürS Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2016 #19 deGGa dedi: Turkiye'ye teslim edilemiyor yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bütün markalar ve modeller teslim edilmiyor demiştim. Başka modellere bakın derim.
deGGa dedi: Turkiye'ye teslim edilemiyor yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bütün markalar ve modeller teslim edilmiyor demiştim. Başka modellere bakın derim.
daghanx Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 355 Yer Ermenek Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2016 #20 morgenstern dedi: Anakart geçmiyor arkadaşım. Anakart geçmez gümrükten. Buradan almak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Anakart geçer güzel kardeşim hiçbir sorun olmaz sadece gsm özelliği olan ve kesici delici aletlerde sıkıntı oluyor. Daha önce defalarca aldım.
morgenstern dedi: Anakart geçmiyor arkadaşım. Anakart geçmez gümrükten. Buradan almak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Anakart geçer güzel kardeşim hiçbir sorun olmaz sadece gsm özelliği olan ve kesici delici aletlerde sıkıntı oluyor. Daha önce defalarca aldım.