Amazon.com'dan satın alımlarda gümrük vergisi ödenmesi gerekir mi?

Nonary

Centipat
Ben bu kulaklığın 807 TL olanını almayı düşünüyorum. Gümrük vergisi öder miyim? Amazon ödemem diye gösteriyor da emin değilim.

Amazon TR değil.

Ben bu kulaklığın 807 TL olanını almayı düşünüyorum. Gümrük vergisi öder miyim? Amazon ödemem diye gösteriyor da emin değilim.

Amazon TR değil.

Gümrük vergisi kısmı 0 olarak gösterilse de gelince mecburen ödeyeceksiniz.

Bu arada anlaşılan sepete eklememişsiniz, sepete ekleyip adresinizi vs girdikten sonra gümrük vergisini ekliyor:

13.37 Dolar gümrük + 10.44 Dolar kargo ücreti var. Yani ürün fiyatı kadar tutuyor bu ikisinin toplamı da.

Bu arada ürün Amazon.com.tr'de de var ve bu durumda size daha uyguna gelir com.tr'den almanız:

Son düzenleme:
Ürünü sepete ekleyince ithalat ücreti depozitosu olarak bir meblağ alır sizden onun dışında ödeme yapmıyorsunuz gümrükten geçerken depotizodan daha az ücret alırsa hesabınıza geri yatırılır.

Hocam shenzhen güvenilir mi vergi vb gelir mi

Hocam Amazon.com.tr'den alın. Zaten satıcı yine Shenzhen Audio. Vergi vs hepsini baştan ödeyeceksiniz ve kapınıza gelecek sorunsuz. Ek olarak iade etmek isterseniz ücretsiz geri gönderebileceksiniz.

Shenzhen Audio'nun kendi sitesinden alırsanız gümrüğü kapıda ödeyeceksiniz ve beklediğinizden yüksek bir fiyatla da karşılaşabilirsiniz. İade etmek isterseniz Shenzhen Audio iade ücretini karşılamaz bile.

Hocam shenzhen linkini atar mısınız?

Hocam bu sitede tangzen waner adlı iyi bir IEM gördüm Amazon'da 1500 civarı ama bu sitede 600 TL alırsam vergi ne kadar gelir biliyor musunuz?

Hocam bu sitede tangzen waner adlı iyi bir IEM gördüm Amazon'da 1500 civarı ama bu sitede 600 TL alırsam vergi ne kadar gelir biliyor musunuz?

%30 gümrük ödersiniz artı eğer ürün ÖTV kapsamında bir ürünse %20 daha eklenebilir. Vergiler kargo hariç fiyat üzerinden hesaplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…