Nonary
Centipat
Ben bu kulaklığın 807 TL olanını almayı düşünüyorum. Gümrük vergisi öder miyim? Amazon ödemem diye gösteriyor da emin değilim.
Amazon TR değil.
Amazon TR değil.
Ben bu kulaklığın 807 TL olanını almayı düşünüyorum. Gümrük vergisi öder miyim? Amazon ödemem diye gösteriyor da emin değilim.
Amazon TR değil.
Amazon TR değil.
shenzhenaudio.com
Hocam shenzhen güvenilir mi vergi vb gelir miHocam hazir shenzhende varken Amazon'dan almayin bence
![]()
TANCHJIM ONE 10mm Dynamic Driver In-ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
Hocam shenzhen güvenilir mi vergi vb gelir mi
Hocam shenzhen linkini atar mısınız?
Hocam Amazon.com.tr'den alın. Zaten satıcı yine shenzhen Audio. Vergi vs hepsini baştan ödeyeceksiniz ve kapınıza gelecek sorunsuz. Ek olarak iade etmek isterseniz ücretsiz geri gönderebileceksiniz.
Shenzhen Audio'nun kendi sitesinden alırsanız gümrüğü kapıda ödeyeceksiniz ve beklediğinizden yüksek bir fiyatla da karşılaşabilirsiniz. İade etmek isterseniz shenzhen Audio iade ücretini karşılamaz bile.
Hocam bu sitede tangzen waner adlı iyi bir IEM gördüm Amazon'da 1500 civarı ama bu sitede 600 TL alırsam vergi ne kadar gelir biliyor musunuz?
Hocam shenzhenaudio ininal visa kabul ediyor mu?Hocam hazir shenzhende varken Amazon'dan almayin bence
![]()
TANCHJIM ONE 10mm Dynamic Driver In-ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
Hocam shenzhenaudio ininal Visa kabul ediyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.