Amazon.com'dan yapılan alışverişte ek vergi uygulanacak mı?

Neutral

Kilopat
Katılım
5 Mart 2015
Mesajlar
609
Makaleler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, tüm elektronik alışverişlerimi Amazon.com'dan yapıyordum fakat bildiğiniz üzere yurt dışı ürünlerine uygulanan bir vergi politikasıyla karşı karşıyayız uzun süredir.
2017'de laptop, 2018'de elektronik eşya türevi alışverişler yapıyordum ve "ımport fees deposit" adı altında vergi ücretini ödeyip gerisine karışmıyordum. Şu anda da durum böyle mi acaba?
ASUS zenbook 14" R5 4500U + MX350 laptopu almayı düşünüyorum fakat yeni gümrük politikasından sonra yurtdışından herhangi bir alışveriş yapmadım.
Bu konuda bilgisi olan, son zamanlarda bu tarz Amazon.com üzerinden alışveriş yapan biri varsa yardımlarını beklemekteyim. Eğer bu 855$ ödemeden başka "ek" bir ödeme yapmayacaksam satın almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

1603220748899.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar zamandır yapmıyorsun bilmiyorum fakat ben Haziran'da WD Black SN 750 siparişi vermiştim sorunsuz gelmişti. Sanmıyorum sıkıntı çıksın Amazon garantiye alır böyle şeyleri.
Hocam merhaba, en son 2018'de yapmıştım alışverişimi. Aldığın ürüne belirtilen deposit ücreti dışında ek bir ödeme yapmadıysan bu haber benim için çok iyi. Teşekkür ederim!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı