Amazon.de anakart paketleme nasıl?

reddragon

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Amazon.de anakart almayı düşünüyorum. Nasıl paketlediklerini merak ediyorum. Sonuç da yol uzun sağlam gelir mi diye merak ediyorum. Amazon.de anakart alan veya getiren birini tanıyanlar bana paketleme konusunda bilgi verebilirler mi?

Nasıl paketlediklerini bende merak ediyorum bir sıkıntı olur mu ayrıca Amazon.de' den grafik tablet geliyor mu gümrükte kalma ihtimali var mı, gümrük işleriyle benim uğraşmama gerek var mı amazon gümrük parasını ödemede alıp vermiyor mu

Ben monitör aldım sağlam geldi, anakarta hiçbir şey olmaz. Zaten kart firmaları paketlemeyi gayet iyi yapıyor. Yani darbe yalıtımı gayet iyi. Amazon fazladan bir amazon kutusu içine koyacaktır anakartı diye tahmin ediyorum.

Nasıl paketlediklerini bende merak ediyorum bir sıkıntı olur mu ayrıca Amazon.de' den grafik tablet geliyor mu gümrükte kalma ihtimali var mı, gümrük işleriyle benim uğraşmama gerek var mı amazon gümrük parasını ödemede alıp vermiyor mu
Almak istediğin tabletin linkini yazda bir bakayım.

Almak istediğin tabletin linkini yazda bir bakayım.

LINK

Ayrıca şöyle bir şey var ürünün fiyatı 398 euro göstermesine rağmen sepetimde vergi hesaplama bölümüne tıkladığımda şekildeki gibi 60 euro vergi ile toplam 395 euroya denk geliyor neden böyle?
upload_2017-2-26_18-58-3.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı