Amazon.de gümrük veya vergi sürprizi yapar mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
https://www.amazon.de/gp/product/B07JGPLXZ1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1 bu ürünü Amazon'dan almak istiyorum. Türkiye fiyatı 4000 civarı olmasına rağmen 289 Euro+ 27 Euro shipping ile alabiliyorum. Gümrük vergisi veya sürpriz bir vergi veya bunun gibi bir ödeme yapar mı Amazon. Çünkü çoğu yerde önceden verginin alındığı gümrükte sıkıntı çıkmadığı yazıyor. Ama siparişi satın alma aşamasında iken fiyatı farklı gösteriyor. Biraz kuşkulandım bana sorun yaşatır mı?

Screenshot_418.png

Ödeme sayfasında bir fiyat yok Onay bölümünde mi yazıyor? Onay bölümüne gitsem direk parayı çeker mi?

Eki Görüntüle 595899

Hayır son sayfa "Onay" kısmına geldiğinde son fiyat ve ödeme butonu geliyor. Ona basmadan herhangi bir ücret kesmez.

Şurada tam fiyat yazar ve "Şimdi al" demeden para çekmez.

Screenshot_3.png

Evet gümrük vergisi de geldi toplam fiyat 3000TL olarak gözüküyor değmez gibi duruyor o yüzden direk akrabamın adresi ile satın alacağım o Türkiye'ye geleceği zaman bana verir.
Bu sayfada kaldı nasıl iptal edeceğim.
Screenshot_420.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı