Amazon.de üzerinden alınabilecek Gaming notebook tavsiyesi

Excel

Centipat
Daha fazla  
Amazon.de üzerinden Gaming notebook satın almak istiyorum ancak kararsızım bir taraftan iyi bir şey olsun istiyorum bir taraftan pahalı olmasın istiyorum. Birkaç model var aklımda tavsiye verirseniz sevinirim linkleri aşağıya ekliyorum:

Asus g17

MSİ SWORD

MSİ KATANA

Asus g16

ACER (Bu modelde satın aldıktan sonra 150 Euro para iadesi var bilginiz olsun

Not: Arkadaşlar biliyorum birçok kişi masaüstü tavsiye edecek ancak derslerimde de kullanma niyetim olduğu için notebook daha iyi olacaktır.

Eğer ucuz bir model alırsam belki yanında ekstra olarak 32 ekran bir Curved monitör alabilirim.

MSI Katana ve Nitro V16 serisini önermem, kasa kalitesi olarak kötü ve ısınma sorunlu cihazlar.

Nedense bu cihaz inanılmaz bir fiyata sahip, ucuzluk ve performans açısından kesinlikle bu cihazı öneririm;

Cidden baktım aşırı bir şekilde ucuz ve satıcısı Amazon. G16 dan iyi gibi görünüyor. Msi sword hakkında bilginiz var mı

Cidden baktım aşırı bir şekilde ucuz ve satıcısı Amazon. G16'dan iyi gibi görünüyor. MSI sword hakkında bilginiz var mı?

Oha hocam kesinlikle alın kaçırmayın fiyatı çok uygun. Bizim aile Almanya'da laptop bakıyorlardı uyguna bulamadık diye buradan Gigabyte aeros aldım. Bunu görsem kesinlikle alırdım kötü oldu. Ayrıca Almanya'da en ucuz ROG STRIX G16 senin attığın Amazon sitesi normalde MediaMarkt'da filan 2200'den başlıyor. Bence Lenovo'yı alın.

Dediğiniz modeli listeme ekledim ancak diğer seçeneklere de bakıyorum. Sword, msi 17 hx ve lenovo mantıklı görünüyor. Acer ve katanayi buradakiler tavsiye etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…