Amazon.de üzerinden Gaming notebook satın almak istiyorum ancak kararsızım bir taraftan iyi bir şey olsun istiyorum bir taraftan pahalı olmasın istiyorum. Birkaç model var aklımda tavsiye verirseniz sevinirim linkleri aşağıya ekliyorum:
Tamamdır Hocam bu aklımın bir köşesinde kalsın pahalı modeller arasındaki ilk seçeneğim olabilir. Peki ucuzluk ve performans bakımından msi katana ve Acer nitro v16 serisine ne derdiniz? Msi sword da 1500 Euro bandında çok ucuz da değil pahalı da değil.
Oha hocam kesinlikle alın kaçırmayın fiyatı çok uygun. Bizim aile Almanya'da laptop bakıyorlardı uyguna bulamadık diye buradan Gigabyte aeros aldım. Bunu görsem kesinlikle alırdım kötü oldu. Ayrıca Almanya'da en ucuz ROG STRIX G16 senin attığın Amazon sitesi normalde MediaMarkt'da filan 2200'den başlıyor. Bence Lenovo'yı alın.
Oha hocam kesinlikle alın kaçırmayın fiyatı çok uygun. Bizim aile Almanya'da laptop bakıyorlardı uyguna bulamadık diye buradan Gigabyte aeros aldım. Bunu görsem kesinlikle alırdım kötü oldu. Ayrıca Almanya'da en ucuz ROG STRIX G16 senin attığın Amazon sitesi normalde MediaMarkt'da filan 2200'den başlıyor. Bence Lenovo'yı alın.
Dediğiniz modeli listeme ekledim ancak diğer seçeneklere de bakıyorum. Sword, msi 17 hx ve lenovo mantıklı görünüyor. Acer ve katanayi buradakiler tavsiye etmiyor