kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 20 Eylül 2021 #41 @The Theseus sen bilirsin, iade için mesaj at satıcıya. Bir süre cevap gelmezse Amazon'a yazarsın iptal eder.
@The Theseus sen bilirsin, iade için mesaj at satıcıya. Bir süre cevap gelmezse Amazon'a yazarsın iptal eder.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 20 Eylül 2021 #42 kino dedi: @The Theseus sen bilirsin, iade için mesaj at satıcıya. Bir süre cevap gelmezse Amazon'a yazarsın iptal eder. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum tüm yazdıklarınız için genel olarak alışverişi yapmasam da nasıl yapıldığı konusunda bayağı bilgilendim.
kino dedi: @The Theseus sen bilirsin, iade için mesaj at satıcıya. Bir süre cevap gelmezse Amazon'a yazarsın iptal eder. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum tüm yazdıklarınız için genel olarak alışverişi yapmasam da nasıl yapıldığı konusunda bayağı bilgilendim.