Amazon.de vs Amazon.com

Amazon tr açıldı oraya da bir bakın. Amazon.com'u tercih edin daha ucuza geliyor. PC içinde bazı bileşenleri alın, her şeyi oradan almak mantıklı değil. Garanti içinde Amazon Live Chat'ten sorabilirsiniz.

İşte beni düşündüren o. Amazon.de ‘’Amazon.de’’ ibaresi bulunan ürünlerde 2 yıl Amazon garantisi veriyormuş. Amerika tarafında ise bu olmuyormuş.
O yüzden Amazon.de sitesinden almayı düşünüyorum.
EVGA global garanti veriyormuş. Onu Amerika’dan alırım.
İşlemci, HDD, SSD, RAM için garanti konusunda bilgini var mı global olarak.

Hangi parça nerede ucuz ise oradan alın. Ancak tabii ki amazon.de'nin 1-2 artısı var. Mesela ben Anakartı .com'dan, işlemci, PSU ve RAM'i .de'den almıştım.

Hangi parça nerede ucuz ise oradan alın. Ancak tabii ki amazon.de'nin 1-2 artısı var. Mesela ben Anakartı .com'dan, işlemci, PSU ve RAM'i .de'den almıştım.

O bahsettiğiniz artıları ve neden oralardan aldığınızı açıklar mısınız? Teşekkürler.
Intel canlı destek ile konuştum. Uluslararası garanti sunuyorlarmış. EVGA için ise mail attım cevabı bekliyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı