Amazon.de'den GTX 1080Ti Almak

Böyle bir mail aldım amazondan.Anladığım kadarıyla adres ve bilgeli tekrar göndermem gerekiyormuş tam olarak analayan varmıdır arkadaşlar.
Hocam, dolancırıcı da olabilir dikkat et. En iyisi siparişi iptal edip bir daha ver. Ödemen onaylanmamış diyor. Tekrardan bir Amazonun sitesinden bakmakta fayda var.

Hocam, dolancırıcı da olabilir dikkat et. En iyisi siparişi iptal edip bir daha ver. Ödemen onaylanmamış diyor. Tekrardan bir Amazonun sitesinden bakmakta fayda var.

Dostum satıcı amazonun kendisi bide hesap kitli olduğu için giremiyorum cevaplarını bekliycem mecbur.İlk alışverişim diyede yapıyor olabilirler güvenlik için.

Siz yine de almadan önce gidip bir gümrük çalışanı ile görüşün derim sonuçta büyük bir mebladan bahsediliyor burda ne olacağı pek belli olmaz ülkemizde. Nasıl dönüyor vergi öder miyim diye sorun.

@FallenWarrior Hocam toplam kaça geldi? Bir de toplan kaç günde eline ulaşmış oldu?

Banka kartımda sorun çıktığı için Nanokatalog sitesinden aldım yani gümrük falan uğraşmadım.Daha önceden belirtmiştim.Yeni konu açıp adını 1080ti darboğaz benchmarkları koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…