Muhammet 64
Hectopat
Arkadaşlar merhaba. 2-3 ay önce forumdaki arkadaşların yardımıyla birlikte Acer Aspire 7 43G model laptopu Amazon üzerinden almaya karar verdim. İlk aldığım cihazda tarayıcıdayken donuyordu rastgele zamanlarda ve değişime göndermeye karar verdim. Değişimden cihaz geldi ve bu sefer de sağ tarafındaki USB girişi çalışmıyordu. Yine çok sorun etmedim ve tekrar gönderdim. Biraz önce ürün elime ulaştı ve kutusunu açar açmaz sıfır olmadığını anlayabiliyordum. Belgelerinin olduğu bir dosya var ve yanlarından yırtılıp açılmış şekildeydi. Şarj aleti üzerinde izler vardı. Şarj aletinin güç kablosu poşet içinde değildi vs.
Amazon'dan onlarca kez alışveriş yaptım ve ilk defa şu an sorun yaşıyorum. Kullandığım cihaz sıfır olmamasına rağmen sorun yoksa kullanacağım çünkü artık sıkıldım. Amazon'un sıfır ürün yollamadığını belirtmek istedim. En azından benim için böyle oldu. İyi Sosyaller herkese.
Amazon'dan onlarca kez alışveriş yaptım ve ilk defa şu an sorun yaşıyorum. Kullandığım cihaz sıfır olmamasına rağmen sorun yoksa kullanacağım çünkü artık sıkıldım. Amazon'un sıfır ürün yollamadığını belirtmek istedim. En azından benim için böyle oldu. İyi Sosyaller herkese.