Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam benim bildiğim servisler evinize en yakın ana caddeye bırakıyor gece istisnalar olabiliyor tabii daha yakına da bırakıyorlar.
Gündüz ekstra mesailer veya gece mesailer için mesai çıkışında arkadaşlarla beraber çıkabiliyorsunuz.
Başvuru sürecini hızlandırmak istiyorsanız bende ilk başta kabul etmemişlerdi iyi kötü CV eklemeniz lazım ve eğitim deneyimi filan bütün bilgileri girin 2 güne onay verirler.
Daha fazla soru veya başka konularda da konuşmak isterseniz e mail adresimi veriyorum.
dawnberets@gmail.com

Tamamdır, yazıyorum, kontrol edersiniz.

Sağlık kontrolünden geçtim. Fakat 4 gün oldu hâlen haber verilmedi. Sağlık kontrolünden sonra ne zaman geri dönüş yapılıyor olumlu veya olumsuz bileniniz var mı?

Olumlu dönüş yaparlar genellikle 2 günde yazdılar bana

1 hafta önce sağlık kontrolünden geçtim, hâlen haber verilmedi. Mail atıyorum geri dönüşte sağlamıyorlar. Nasıl ulaşabilirim bilgisi olan varmı?

Merhaba zorunluluk yok ben 3. haftada çıktım sıkıntı olmadı.

Merhaba zorunluluk yok ben 3. haftada çıktım sıkıntı olmadı.

Hocam ben Amazon'a başvurdum telefonda mülakat sırasında şu belgeleri istediler:
Askerlik tecil belgesi.
Kimlik.
İkametgâh.
Aday bilgi formu
Fotoğraf
Hepsini Amazon Jobs'daki kişisel bilgilerim kısmında bulunan ekler bölümüne yükledim de aday bilgi formu kaldı bir tek o da bende yok. Sağlık muayenesinden sonra verirler mi?
Amazon'a ulaşamadığım için buraya sorayım dedim teşekkürler.

Mailden gönderilir PDF zaten.

Amazon işe alım ekibine nasıl ulaşabilirim? Mail veya telefon no bilen varmı?

12'sinde mülakata girdim, konuşanın dediklerini anlamam neredeyse imkansızdı... Bana dönmelerini mi bekleyeceğim? Yoksa bir şey yapmam gerekiyor mu?

Bugün kendim mail ile ulaşım, 4 saat içinde cevap geldi.

Son düzenleme:
12'sinde mülakata girdim, konuşanın dediklerini anlamam neredeyse imkansızdı... Bana dönmelerini mi bekleyeceğim? Yoksa bir şey yapmam gerekiyor mu?

Bugün kendim mail ile ulaşım, 4 saat içinde cevap geldi.

Merhaba. Ben de 12 Temmuz'da telefon mülakatına katıldım ama hala bir dönüş sağlanmadı. İki defa mail atmama rağmen dönüş yapılacağı söylendi halen bekliyorum. Size dönüş yapıldı mı acaba?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…