ozan12ef45
Hectopat
- Katılım
- 23 Nisan 2020
- Mesajlar
- 91
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Teşekkürler hocam bilgilendirme için. Başvuru süreci hızı aynı olmuyor sanırım herkes için, kimisininki haftalar sürmüş yukarıda, hem yukarıdaki şu arkadaş.
@emre190777
Da bayağı beklemiş sanırım.
Şu da aklıma takıldı; serviste yakına bırakma kolaylığı sadece gece ekstra mesaileri için mi? Yoksa vardiyaları gece bitenler ya da başlayanlar dahil mi, malum toplum taşıma falan kalmıyor o saatlerde, zor olabilir.
İlginize teşekkürler bu arada, onay olursa detaylı iletişime geçeriz isterseniz.
Hocam benim bildiğim servisler evinize en yakın ana caddeye bırakıyor gece istisnalar olabiliyor tabii daha yakına da bırakıyorlar.
Gündüz ekstra mesailer veya gece mesailer için mesai çıkışında arkadaşlarla beraber çıkabiliyorsunuz.
Başvuru sürecini hızlandırmak istiyorsanız bende ilk başta kabul etmemişlerdi iyi kötü CV eklemeniz lazım ve eğitim deneyimi filan bütün bilgileri girin 2 güne onay verirler.
Daha fazla soru veya başka konularda da konuşmak isterseniz e mail adresimi veriyorum.
dawnberets@gmail.com