Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ederim Amazon veya trendyoldan tekrardan bir gelişme olursa haber edebilir misiniz
Tabiki. Bugün Amazon'u aradım, yine anlayamadım pek ama anladığım kadarı ile onlarda işe alım sürecini bilmiyormuş, mail beklememiz gerekiyormuş, ondan sonra 2 sağlık kontrolü ve bir daha mail bekliyor olacakmışız iş başı için. Eğer size sonunda mail ile geri dönüş yapararsa haber verebilir misiniz? Ben 22'sinden beri bekliyorum sadece

Elbette, bir gelişme olursa haber edeceğim. Sanırsam depoda boşluk açılınca çağırıyorlar

Merhaba bende basvuru yaptim amazona 25 Temmuz'da telefon mulakati yaptilar daha sonra evraklar icin my docs adinda bir mail gelecegini soylediler fakat hâlâ gelmedi. Sizce daha beklemeli miyim gelir mi? Cunku calismam lazim herkesin oldugu gibi benim de ise ihtiyacım var. Size kac gun sonra mail geldi?

Merhaba instagram adresinizi yazar misiniz is ile ilgili soru sormak istiyorum

Çok teşekkür ederim, bakacağım şimdi
Banada mail atmadilar

Son düzenleme:
Yani kabul edildi diyorsa, alırlar işe diye düşünüyorum. Bizde 12'sinde başvurduk hala bekliyoruz maalesef...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…