Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ederim Amazon veya trendyoldan tekrardan bir gelişme olursa haber edebilir misiniz
Tabiki. Bugün Amazon'u aradım, yine anlayamadım pek ama anladığım kadarı ile onlarda işe alım sürecini bilmiyormuş, mail beklememiz gerekiyormuş, ondan sonra 2 sağlık kontrolü ve bir daha mail bekliyor olacakmışız iş başı için. Eğer size sonunda mail ile geri dönüş yapararsa haber verebilir misiniz? 🙏🏻 Ben 22'sinden beri bekliyorum sadece

Merhaba bende basvuru yaptim amazona 25 Temmuz'da telefon mulakati yaptilar daha sonra evraklar icin my docs adinda bir mail gelecegini soylediler fakat hâlâ gelmedi. Sizce daha beklemeli miyim gelir mi? Cunku calismam lazim herkesin oldugu gibi benim de ise ihtiyacım var. Size kac gun sonra mail geldi?

1) 8 saat vardiya sistemi var hocam 00.00-8.00, 8.00-16.00 gece işçisiyim saat 7.40 veya yoğunluk olmadığı zaman 7.30 da paydos ettiriyorlar memur sistemi gibi.
2)servis olayını bilmiyorum kendim motorla gidip geliyorum yol ücretimi veriyorlar yarı yarıya örneğin; 30 km de 200 TL yakıt giderim oluyorsa 130 TL veriyorlar.
3)mesaiye kalıyorum iş arkadaşlarıma da sordum emin olmak için servis mesai de bırakıyor o yönden sıkıntı olmuyor. Çoğu kişinin dediğine göre de gece mesaisinde evinize en yakın ana caddede bırakıyorlar.
4) 1 saatlik mola hakkınız var. Bize çay molası vb. şeyleri iş içinde yaptırmıyorlar örneğin 5 saat çalıştın aralıksız ondan sonra 1 saat mola veriyorsun çay iciyon mola veriyorsun. Şahsen bu 1 saati yarım saat olarak bölmeleri lazım. Telefonda yasak saçma geliyor bana.
5)17 Haziran'da başvurumu yaptım 19 Haziran'da mülakata girdim 20 Haziran'da iş başı yaptım kendileri sağlık raporu tutuyor iş yerinde imza atıyorsunuz fotoğraf çekiyorlar.
6) kadın çalışanlara biraz ayrımcılık var. Maaşları erkeklere göre birazcık düşük çalışma şartları bizimle aynı neredeyse eğer kadın bireyseniz bunu düşünerek yapın bazen eylem yapan da oluyor. Onun dışında mesai ücretinizi bakımınızı yemeğinizi ayakkabı elbise vb. şeyleri kendileri tedarik ediyor.
Başvurun onay olursa beraber konuşuruz aynı yere geçerim olduğunuz yere hem zaman geçer hem de tanışmış oluruz.
Merhaba instagram adresinizi yazar misiniz is ile ilgili soru sormak istiyorum

Çok teşekkür ederim, bakacağım şimdi 🌸
Banada mail atmadilar:(

Son düzenleme:
Merhaba bende basvuru yaptim amazona 25 Temmuz'da telefon mulakati yaptilar daha sonra evraklar icin my docs adinda bir mail gelecegini soylediler fakat hâlâ gelmedi. Sizce daha beklemeli miyim gelir mi? Cunku calismam lazim herkesin oldugu gibi benim de ise ihtiyacım var. Size kac gun sonra mail geldi?

Merhaba instagram adresinizi yazar misiniz is ile ilgili soru sormak istiyorum

Banada mail atmadilar:(
Yani kabul edildi diyorsa, alırlar işe diye düşünüyorum. Bizde 12'sinde başvurduk hala bekliyoruz maalesef...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı