Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
size sağlık kontrolü için iki seçenek veriyolar birisi pendikte birisi gebzede siz isteğe bağlı hangisi size yakınsa ordakine gidiyosunuz ben gebzedekine gitmiştim özel klinik gibi bi yerdi ve gayet temizdi sadece kan tahlili yaparlar diye düşünüyodum ama işitme testinden EKG'ye kadar yapıldı
Pendik'de olana gittim büyük hata...

henüz başlamadım haber bekliyorum
3 güne falan dediklerini duydum ne kadar doğru bilemedim

Sizin de Tarama Sonuçları Bekleniyor'da mı?
Arkadaşımın hala değil, Doc'su halledemiyoruz, ikameti yok. En geç ne zaman yolanabiliyor belgeler?

sizin mülakatınız nasıl geçti
Gün 0'da zaten ben herşeyi mail geldiği gibi yaptım, sadece sağlık kontrolü oldu ondan sonra saldılar beni, daha birşey yok dediler sanırım

Sizin de tarama sonuçları Bekleniyor'da mı?
Arkadaşımın hala değil, Doc'su halledemiyoruz, ikameti yok. En geç ne zaman yolanabiliyor belgeler?

Gün 0'da zaten ben her şeyi mail geldiği gibi yaptım, sadece sağlık kontrolü oldu ondan sonra saldılar beni, daha bir şey yok dediler sanırım.

Bana bir gün içerisinde hallet demişlerdi ama benim de ikametimde sıkıntı olduğu için ilk gün yollayamamıştım ikinci gün akşama doğru evrakları tamamlamam için uyarı maili gönderdiler ve bütün evrakları eksiksiz bir şekilde eklemediğiniz sürece gönderemiyorsunuz. Bilginize.

Bana bir gün içerisinde hallet demişlerdi ama benim de ikametimde sıkıntı olduğu için ilk gün yollayamamıştım ikinci gün akşama doğru evrakları tamamlamam için uyarı maili gönderdiler ve bütün evrakları eksiksiz bir şekilde eklemediğiniz sürece gönderemiyorsunuz. Bilginize.

Teşekkür ederim 🌸

Ben Trendyol Erguvan depoya başvurdum birkaç gün içerisinde işe başlattılar şu anlık memnunum. Amazondan ayrılıp trendyol depoda başlayan birkaç kişiye denk geldim amazon için iş ağır ve yorucu diyorlar. Düşünürseniz başvuru süreciyle alakalı sizlere de yardımcı olabilirim.
Memnun musunuz trendyolda calismaktan? Bende amazona baslicaktim fakat gidip gordum ve icime sinmedi niyeyse

Memnun musunuz trendyolda calismaktan? Bende amazona baslicaktim fakat gidip gordum ve icime sinmedi niyeyse
Biraz fazla ayakta kalmak gerekiyor ama hangi depo işinde böyle değil ki zaten? Ürünlerim tamamına yakını giyim, ayakkabı vs. ürün kolileri bazen çok doldurdukları için ağır olabiliyor. Amazonla farkı maaş biraz düşük ve özel sağlık sigortası bulunmuyor. Üç ayda bir yarım maaş prim devamsızlık primi, performans primi falan var. Amazon hakkında pek bi bilgim yok ama sırf yemekleri için bile trendyolu tercih edebilirim :) Birçok iş yerinde çalıştım böyle güzel yemeği olanına denk gelmedim.

Biraz fazla ayakta kalmak gerekiyor ama hangi depo işinde böyle değil ki zaten? Ürünlerim tamamına yakını giyim, ayakkabı vs. ürün kolileri bazen çok doldurdukları için ağır olabiliyor. Amazonla farkı maaş biraz düşük ve özel sağlık sigortası bulunmuyor. Üç ayda bir yarım maaş prim devamsızlık primi, performans primi falan var. Amazon hakkında pek bi bilgim yok ama sırf yemekleri için bile trendyolu tercih edebilirim :) Birçok iş yerinde çalıştım böyle güzel yemeği olanına denk gelmedim.
Bugun trendyol icin mulakata girdim. Amazona saglik raporu da vermistim aslinda ama hakkinda yapilan yorumlar ve benim gordugum bazi seyler fikrimi degistirmeme sebep oldu. Birdaha herhangi bir is yerine girmeden once yorumlara bakmicam hahshshd

Bugun trendyol icin mulakata girdim. Amazona saglik raporu da vermistim aslinda ama hakkinda yapilan yorumlar ve benim gordugum bazi seyler fikrimi degistirmeme sebep oldu. Birdaha herhangi bir is yerine girmeden once yorumlara bakmicam hahshshd
Amazon için fazlasıyla kötü yorum var ya maalesef. Ben de bu nedenden trendyola başladım iki haftadır çalışıyorum güzel şimdilik. En azından kısa süreliğine çalışacaksanız en makul olanı trendyol bence. Bir de belirtmeyi unutmuşum benim çalıştığım depoda gece vardiyası bulunmuyor bu da bi avantaj bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı