Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende oyle dusunuyorum hayirlisi bakalim

benimkini 4'e verdiler Allah'tan
Ben ne kadar erken o kadar iyidir diye düşündüm de o yüzden ml gibi seçtim, şimdi bi üşenme geldi. Pişmanlık 4 her türlü iyidir, bakalım umarım dedikleri kötü değildir

Hayırlı olsun, umarım kimse mobbing vs yemez

Depo operatörü ilanının hiç bitmediği amazon deposu. Artık nasıl bir iş ortamı var ki giren fazla durmadığından sürekli personel alıyorlar

Depo operatörü ilanının hiç bitmediği amazon deposu. Artık nasıl bir iş ortamı var ki giren fazla durmadığından sürekli personel alıyorlar
Maalesef öyle duruyor, dayanabilirim diye düşünüyorum, aşağılama vs olsa bile pek umrum olmaz

Ama insanların şikayetleri taa yemeklere kadar gidiyor ama yapabilcek birşey yok bu konularda bence

şu an güncel olarak ben de çalışıyorum yemekler gayet iyi o kadar çok kötü yorum gördüm ki yemek konusunda dört çeşit yemek çıkıyor insanlar ne istiyor anlamadım... gerçekten yorucu bir iş orası öyle güvenlik önlemleri de oldukça sık ama çalışanlar herkes çok güler yüzlü ve çözüm odaklı zaman geçtikçe yaşayıp göreceğiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…