Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana sizi arayan kisinin numarasini atabilir misiniz
+441617795098 numaradan aradılar Scam Call olarak gözüktü ilk açmadım, araştırınca Amazon'a ait olduğunu gördüm arama talebinde bulundum bana Randevun için ya 8 ya 16 var dedi sadece konuşan. Hani gerçekten aşırı zor bir durumda olmasam 08:00 benim için mükemmel bir saat ama bu 2 hafta için olmaması gerekiyordu

Tesekkur ederim, belki degistirirler arayin bence de. Bu arada sabika kaydindan ne kadar sure sonra size donduler? 4 gun oldu atali ama boyle bi numara aramadi. Ben trendyola giricektim normalde ama servis uymadigi icin giremedim

Tesekkur ederim, belki degistirirler arayin bence de. Bu arada sabika kaydindan ne kadar sure sonra size donduler? 4 gun oldu atali ama boyle bi numara aramadi. Ben trendyola giricektim normalde ama servis uymadigi icin giremedim
Aradığımda değiştiremiyoruz, gidip konuşup deniyebilirsiniz dediler...
Sicilden ya hemen sonra yada 24 saat içinde mail geliyor, tarama sonuçları tamamlandı diye. 3 iş günü içinde arıyorlar, amazon jobs'da İş Başlangıç Tarihi Bekleniyor diyorsa o gün arayacaklardır

Attiktan sonra "yeniden gonderim gerektiyor" diye bir mail geldi. Yuklememe ragmen belgeler eksik diyo. Siz belgeler kismina neler yuklediniz yazabilir misiniz. Neyi yanlis yaptigimi cozemedim sorabilecegim kimse de yok

Attiktan sonra "yeniden gonderim gerektiyor" diye bir mail geldi. Yuklememe ragmen belgeler eksik diyo. Siz belgeler kismina neler yuklediniz yazabilir misiniz. Neyi yanlis yaptigimi cozemedim sorabilecegim kimse de yok
Kimlik arka ve ön yüzü yoksa red yemiş olabilir onun dışında aklıma gelen yok e-devletten kurum talebi ve "Amazon" yazarak çıkan belgeyi indirdiyseniz sorun olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…