Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tek sorun kedim değil babamda... Bana bilgi vermeden yapılan birşey yani daha işe başlamadan nefret ve kin tutmak istemiyorum...
anlıyorum ancak bana da sorulmadı başlarken... Yani onlar belirliyorlar ben part timeciyim ve part time olanlar late shift yani 16/00 vardiyası olduğu için eğitime de 16da gitmiştik :) siz de full olduğunuz için muhtemelen sabah ayarladılar

anlıyorum ancak bana da sorulmadı başlarken... Yani onlar belirliyorlar ben part timeciyim ve part time olanlar late shift yani 16/00 vardiyası olduğu için eğitime de 16da gitmiştik :) siz de full olduğunuz için muhtemelen sabah ayarladılar
en azından sizin vardiyanız iki haftada bir değişecek bizim değişmiyor biz hep late shift :(

Benim tanıdığım full time çalışacak yine ona 16 vermişler hani yine aynı şekilde 3 vardiya sistemi var Ona bilgilendirerek verilmiş bana bir şey söyleseydi keşke

Benim tanıdığım full time çalışacak yine ona 16 vermişler hani yine aynı şekilde 3 vardiya sistemi var Ona bilgilendirerek verilmiş bana bir şey söyleseydi keşke
Demek ki bazılarına soruyorlar bazılarına da sormuyorlar :D bana sadece sağlık muayenesi için saat sorulmuştu 0. Gün için direk mail atıldı saat hiç sorulmadı

Demek ki bazılarına soruyorlar bazılarına da sormuyorlar :D bana sadece sağlık muayenesi için saat sorulmuştu 0. Gün için direk mail atıldı saat hiç sorulmadı
Bilemedim bu yapılan fazlasıyla saçma insanlara her zaman saat sorulması gerekiyor sorulduğunda da bilgilendirilmesi gerekiyor bu saatlerin ne için olduğunu

Bence siz girdiginize sukretmelisiniz. Tabiki daha acik iletisim kurmalilardi sizinle orada haklisiniz. Ben haziran ayindan beri buraya girmek icin ugrasiyorum. Butun aksilikler ust uste geldi. Simdi belgeleri tekrar yuklemeye calistim ama sayfa atiyo beni hata veriyo yukleyemiyorum. Artik sadece bahtsiz olduguma kanaat getirdim sizde boyle olabilirdiniz o yuzden rahat olun bosverin😄

ahahahha o pek mümkün degil amazonda :) departmanınız muhtemelen picking olacak bu arada şimdiden kolaylıklar dilerim picking zevkli bayaaağ
Ben ağırlık kaldırmak istiyorum 🥲 bana minnoş işler vermesinler valla öyle olsa Baristaydım şimdiden

Bence siz girdiginize sukretmelisiniz. Tabii ki daha acik iletisim kurmalilardi sizinle orada haklisiniz. Ben haziran ayindan beri buraya girmek icin ugrasiyorum. Butun aksilikler ust uste geldi. Simdi belgeleri tekrar yuklemeye calistim ama sayfa atiyor beni hata veriyor yukleyemiyorum. Artik sadece bahtsiz olduguma kanaat getirdim sizde boyle olabilirdiniz o yuzden rahat olun boş verin😄

Bende haziran gibi başvurmuştum 😭 uzun sürüyor biraz, hata verirse yine discordan yardım edebilirimde

Bence siz girdiginize sukretmelisiniz. Tabiki daha acik iletisim kurmalilardi sizinle orada haklisiniz. Ben haziran ayindan beri buraya girmek icin ugrasiyorum. Butun aksilikler ust uste geldi. Simdi belgeleri tekrar yuklemeye calistim ama sayfa atiyo beni hata veriyo yukleyemiyorum. Artik sadece bahtsiz olduguma kanaat getirdim sizde boyle olabilirdiniz o yuzden rahat olun bosverin😄
bunun için mail attınız mı destek ekibine? benim de buna benzer bir problemim oldu oluşan hatanın ekran görüntüsünü mail atmamı istediler benden attım aradılar ve çözdük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı