Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belli bir arka plan ve birik lazım sadece

Kötüsüne katlanmak zorundayım. Kendimi güvende hissedebileceğim tek yer burası... Haklısınız dedikleriniz konusunda ama bazı korkularımdan ve daha önceki "iş" aramamdaki tecrubelerimden burayı seçme mecburiyetinde kaldım. Ben çok isterdim PC başında iş yapmayı, 10+ saat zaten bilgisayardayım ama olmadı

Gönderdim Umarım orada vardır sizin plaka bilginizde, normalde aramaları gerekirdi

Gördüm teşekkür ederim belki yarın atarlar diye umut ediyorum çünkü zaten 16:00'da randevum olmadı mecburen kendim gideceğim son çare

Gördüm teşekkür ederim belki yarın atarlar diye umut ediyorum çünkü zaten 16:00'da randevum olmadı mecburen kendim gideceğim son çare
Bazı iett'ler hemen önünden geçiyor Pendik Yenişehir'de KM18-1 tek onu biliyorum

Umarım haber veririler, en kötüsü arama talebi

Ne demek~ Umarım yeni randevuyu bugün 16:00 verirlerde rahat çalışırım

Bazı İETT'ler hemen önünden geçiyor Pendik yenişehir'de km18-1 tek onu biliyorum

Umarım haber veririler, en kötüsü arama talebi

Ablam arabayla bırakacak otobüsle falan gidersem yetisebileceğimi sanmıyorum hiç özellikle bilmediğim bir yer olduğu için tekrardan teşekkürler umarım sen de randevu sorununu bir an önce halledebilirain belki vardiya saatlerimiz aynı olursa tanışmak isterim

Ben teşekkür ederim Kedilerimle bile sakinleşemedim, konuşmak vs iyi geldi

Umarım olur, beni fark edersiniz siyah ve cat-eye eyelinerlı tek ben varımdır konuşunca haber veririm~

Cevap yok, telefonda iletişim sorunu yaşadım tek duyduğum "Bugün, 16, 1 hafta sonra" geri ulaşamıyorum, müşteri destek yardımcı değil, hani 2 Eylül olsa da olur ama kimse birşey demiyor...
sonu 02 00 olan numara ulaşılabilir aslında onu aradın mı? ben dün servis için onu aradım bi saat olmadan hallettiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…