Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle yerlerde uzun süre çalışılmaz. Geçici süreliğine idare edebilir.

Gittim Hvr'a ama tekrar randevu bulamadım. Az önce gördüm iptal Mail'ini Cuma gelmiş ama yine de servis bilgisi 15:14'te geldi bugün...
zaten iptal edilmişse gitmemen sorun olmaz bence daha sonradan arayıp tekrar randevu oluşturmalarını talep edebilirsin hem bu sefer saatini de ayarlamış olursun

zaten iptal edilmişse gitmemen sorun olmaz bence daha sonradan arayıp tekrar randevu oluşturmalarını talep edebilirsin hem bu sefer saatini de ayarlamış olursun
Normalde tekpi vs vermem sakinimdir ama KAN verdiğim bir şeyin iptal edilmesi beni kudurttu. Ben iğne sevmiyorken çalışmak için katlandım.

Az olsa bi sakinleştirdi bu cevap, teşekkür ederim 😅 Olabilir, 08:00 belki dolduğu için 16:00 verirler ama umarım en yakın tarihe olur daha fazla bekleyemem

Normalde tekpi vs vermem sakinimdir ama KAN verdiğim bir şeyin iptal edilmesi beni kudurttu. Ben iğne sevmiyorken çalışmak için katlandım.

Az olsa bir sakinleştirdi bu cevap, teşekkür ederim 😅 Olabilir, 08:00 belki dolduğu için 16:00 verirler ama umarım en yakın tarihe olur daha fazla bekleyemem

Rica ederim 😃 şu an seni çok iyi anlayabiliyorum şu işe alım sürecinde yaşadığım stresin haddi hesabı yok ve hala süreçlerini tam olarak kavrayabilmiş değilim açıkçası 🙄

Bu arada servis ile ilgili olan mail bana gelmemiş bayağı inceledim acaba gözden mi kaçırdım diye ama rica etsem sana gönderilen maili bana atabilir misin mail yoluyla?

Rica ederim 😃 şu an seni çok iyi anlayabiliyorum şu işe alım sürecinde yaşadığım stresin haddi hesabı yok ve hala süreçlerini tam olarak kavrayabilmiş değilim açıkçası 🙄

Bu arada servis ile ilgili olan mail bana gelmemiş bayağı inceledim acaba gözden mi kaçırdım diye ama rica etsem sana gönderilen maili bana atabilir misin mail yoluyla?
Tabiki, gönderebilirim 🌸

Yani ilk kez işe giriyorum bu kadar korkunç, stres dolu, gergin bir süreç olacağını hiç düşünmemiştim, şu 1 saat süreç içerisinde herşeyi hissi bir yaşadım 🫠

Tabiki, gönderebilirim 🌸

Yani ilk kez işe giriyorum bu kadar korkunç, stres dolu, gergin bir süreç olacağını hiç düşünmemiştim, şu 1 saat süreç içerisinde herşeyi hissi bir yaşadım 🫠
Hocam ilk işinizse önerim boşverin böyle yerleri kendinizi geliştirebileceğiniz işleri deneyin. Örneğin mutfak. Komi olarak Amazon'dan alacağınız paradan daha fazla bir parayla başlarsınız ve devamında sizin kendinizi geliştirmenize göre maaşınız katlanır. Böyle yerlerde sadece çalışırsınız. Kendinizi geliştiremezsiniz, maaşınız hep düşük olur. İlerisi olmayan bir iş için bu kadar uğraşa bile değmez bence.

Mail'de çalışanların ismine kadar yazıyormuş servis plakaları ile ama belli bir kısım ☠️

Tabii ki, gönderebilirim 🌸

Yani ilk kez işe giriyorum bu kadar korkunç, stres dolu, gergin bir süreç olacağını hiç düşünmemiştim, şu 1 saat süreç içerisinde her şeyi hissi bir yaşadım 🫠

Benim de ilk iş tecrübem olacak ama süreçten kime bahsettiysem öyle şey mi olur deyip şaşırıyolar bu yüzden sorun bizde değil bence 😃

Bu arada mail hesabım bu. Çok teşekkür ederim 🙏🏻

hhelinccan00@gmail.com

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı