Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amazon'un kafeteryası beni hasta etti
Iş başvurum neden iptal oldu vs diye konuşmaya gittim, kızartan havadan buz gibi kafeteryaya sonra tekrar cehennem sıcağı bitrdi beni
Aman dikkatli olun

pazartesi başladım

bi sonuç alabildin mi
Ya bana aktif çalışansın diyor sistem iptal diyor, kime güvencem? Ben sistemin yalancısıyım, mail attım ist-2 Tuzla'ya umarım sistemde olan hatadan dolayı bana sıkıntı çıkarmazlar...

Şimdi aradılar yeni randevu ve karışıklığı duzelticekler, şaşırdım bu kadar yardımcı olmalarına

Son düzenleme:
Benim evime uzak olduğundan arabayla gitmeyi düşünüyorum yol ücreti iş başvurusu ekranında yazmıyoda belli sabit bir ücret mi veriyolar

Benim evime uzak olduğundan arabayla gitmeyi düşünüyorum yol ücreti iş başvurusu ekranında yazmıyoda belli sabit bir ücret mi veriyolar
servis var

Yorucu biraz ama zevkli bence çalışanlarda iyi eğitim süreci boyunca çok yardımcı oluyolar. Yemekleri de dedikleri kadar kötü değil bence ama her yemeği yiyemeyen birisi yemez.

en azından işe alım sürecini sonlandırmadılar

Evet, aradaki karışıklığı araştırdılar ve yeni randevu planlaması için arayacaklar, 9 Eylül gibi duruyor

Bana dün randevu almam için mail attılar bugün 2.15 e randevu almıştım ama saat 5.3 oldu hala aranmadım napmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…