Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkesin süreci farklı geçiyor benim de mülakatım olumlu geçmişti ama bi ay sonra anca işe başlattılar bu arada maillerinizdeki spam maillerini de kontrol ederseniz iyi olur bazı mailleri spam olarak düşüyor çünkü
Spam mailleri kontrol ettim ne yazık ki mail gelmemiş zaten bana arayacağız dediler ama işte durum ortada anlamdım gitti. Hafta sonu bitince tekrar bir iletişime geçmeye çalışacağım.

Merhaba 3 hafta çalıştım ve ayrıldım çalıştığım dönem boyunca fazla mesaiye kalmadım o yüzden bir bilgim yok ben Maltepe'den gidiyordum servisle.
Merhaba sözleşme olmuyor mu işe giriş yaparken 5.5 ay civarı yani iş ortamını beğenmeyince ceza ödemeden çıkabiliyor muyuz? Ben sırf zorunlu diye randevumunerteliyordum düşünmek için

Merhaba sözleşme olmuyor mu işe giriş yaparken 5.5 ay civarı yani iş ortamını beğenmeyince ceza ödemeden çıkabiliyor muyuz? Ben sırf zorunlu diye randevumunerteliyordum düşünmek için
Kabul etmemiz için gönderilen dosyaların içinde Okuduğum kadarıyla iki buçuk ay boyunca sizi bildiğiniz test ediyorlar Eğer yeterli performans gösterebilirseniz o zaman sözleşme imzalatıyorlar

Merhaba,
Çok saçma bir sorun yaşıyorum. İş mülakatım olumlu geçti ve beni gerekli belgeler vs. için arayacaklarını söylediler 5 gün oldu kimse aramadı. Beni aradıkları telefonu arıyorum bağlantı hatası veriyor mail atıyorum mailiniz kabul edilmedi vs. diye saçma sapan bir bot mesaj geliyor. Hayır altı üstü dönemsel bir iş neden bu kadar uzun sürüyor. Daha önce Hepsiburada ve Trendyol da öğrenci çalışmalarına katılıyordum 10 dakika içinde bitiyordu süreç. Aynı sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı?
Hepsiburada ve Trendyol'un öğrenci programına nerden başvuruluyor?

anlıyorum ancak bana da sorulmadı başlarken... Yani onlar belirliyorlar ben part timeciyim ve part time olanlar late shift yani 16/00 vardiyası olduğu için eğitime de 16da gitmiştik :) siz de full olduğunuz için muhtemelen sabah ayarladılar

en azından sizin vardiyanız iki haftada bir değişecek bizim değişmiyor biz hep late shift :(
Part-Time haftada en fazla kaç saat oluyor?

11/09 saat 16:00'da epey epey geç, siz işe girdiniz mi?~

Normalde pazartesinden pazartesiye eğitim vermiyorlar miyiydi? 😮‍💨

Benim bu üçüncü haftam 🙂 başladığınız gün dahil ilk üç gün Full eğitimle geçiyor dün büyük ihtimalle iş güvenliği ile ilgili eğitim aldınız bugün depoda departmanlara yerleştirirler birkaç gün başınızda instructorlar oluyor yardımcı oluyorlar sonra kendi halinize bırakıyorlar.

Son düzenleme:
Hepsiburada ve Trendyol'un öğrenci programına nerden başvuruluyor?

Part-Time haftada en fazla kaç saat oluyor?
Zamanında Kocaeli Üniversitesi'nde okuyan bir arkadaşım, çalışma formu göndermişti. O zamanlar üniversitedeki işletme kulübü bu işleri ayarlıyordu. Şu an nasıl olduğunu bilmiyorum; bir yıldır hiç gitmedim. Belki üniversitenin sayfalarında sorarsan yardımcı olabilirler. Ancak genellikle yaz tatillerinde pek öğrenci çalışması olmuyordu. Tabii, dediğim gibi son durum hakkında bir bilgim yok.

Benim bu üçüncü haftam 🙂 başladığınız gün dahil ilk üç gün Full eğitimle geçiyor dün büyük ihtimalle iş güvenliği ile ilgili eğitim aldınız bugün depoda departmanlara yerleştirirler birkaç gün başınızda instructorlar oluyor yardımcı oluyorlar sonra kendi halinize bırakıyorlar.
Yarın başlıyorum 9 Eylül'de yer yokmuş ama eğitimde sadece 8 kişi varmış o gün, Nasıl yer yok anlamadım ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı