Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spam mailleri kontrol ettim ne yazık ki mail gelmemiş zaten bana arayacağız dediler ama işte durum ortada anlamdım gitti. Hafta sonu bitince tekrar bir iletişime geçmeye çalışacağım.

Merhaba 3 hafta çalıştım ve ayrıldım çalıştığım dönem boyunca fazla mesaiye kalmadım o yüzden bir bilgim yok ben Maltepe'den gidiyordum servisle.
Merhaba sözleşme olmuyor mu işe giriş yaparken 5.5 ay civarı yani iş ortamını beğenmeyince ceza ödemeden çıkabiliyor muyuz? Ben sırf zorunlu diye randevumunerteliyordum düşünmek için

Merhaba sözleşme olmuyor mu işe giriş yaparken 5.5 ay civarı yani iş ortamını beğenmeyince ceza ödemeden çıkabiliyor muyuz? Ben sırf zorunlu diye randevumunerteliyordum düşünmek için
Kabul etmemiz için gönderilen dosyaların içinde Okuduğum kadarıyla iki buçuk ay boyunca sizi bildiğiniz test ediyorlar Eğer yeterli performans gösterebilirseniz o zaman sözleşme imzalatıyorlar

Hepsiburada ve Trendyol'un öğrenci programına nerden başvuruluyor?

Part-Time haftada en fazla kaç saat oluyor?

11/09 saat 16:00'da epey epey geç, siz işe girdiniz mi?~

Normalde pazartesinden pazartesiye eğitim vermiyorlar miyiydi?

Benim bu üçüncü haftam başladığınız gün dahil ilk üç gün Full eğitimle geçiyor dün büyük ihtimalle iş güvenliği ile ilgili eğitim aldınız bugün depoda departmanlara yerleştirirler birkaç gün başınızda instructorlar oluyor yardımcı oluyorlar sonra kendi halinize bırakıyorlar.

Son düzenleme:
Hepsiburada ve Trendyol'un öğrenci programına nerden başvuruluyor?

Part-Time haftada en fazla kaç saat oluyor?
Zamanında Kocaeli Üniversitesi'nde okuyan bir arkadaşım, çalışma formu göndermişti. O zamanlar üniversitedeki işletme kulübü bu işleri ayarlıyordu. Şu an nasıl olduğunu bilmiyorum; bir yıldır hiç gitmedim. Belki üniversitenin sayfalarında sorarsan yardımcı olabilirler. Ancak genellikle yaz tatillerinde pek öğrenci çalışması olmuyordu. Tabii, dediğim gibi son durum hakkında bir bilgim yok.

Yarın başlıyorum 9 Eylül'de yer yokmuş ama eğitimde sadece 8 kişi varmış o gün, Nasıl yer yok anlamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…