Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam amazon deposuna ulaşmam lazım iade bölümü için ulaşabiliceğim bi yer var mı biliyor musunuz

Hocam amazon deposuna ulaşmam lazım iade bölümü için ulaşabiliceğim bi yer var mı biliyor musunuz
Hocam amazon hesabından ulaşabilirsin direkt iade etmek istediğin ürünü. Çalışmak için diyorsanız Amazon kendi açıyor işe alım zamanında. Şu an bildiğim kadarıyla ilan yok

Hocam amazon hesabından ulaşabilirsin direkt iade etmek istediğin ürünü. Çalışmak için diyorsanız Amazon kendi açıyor işe alım zamanında. Şu an bildiğim kadarıyla ilan yok
Hocam ben bir kablo iade edicektim annem yanlışlıkla iadeyi verirken poşetle vermiş poşette hem kablo hemde başka yerden aldığım powerbank vardı bunu bikaç gün sonra fark edip yazdım amazona depoya bildirdik falan dediler ama 1 ay oldu hala depodan dönüş yok kaç kere bağlandım müşteri hizmetlerine depoya ulaşamıyorum bi türlü hocam o powerbank lazımdı ya

İş yok diye başvurdum döndülerde ama telefon yasakmış üstüne saatlerce ağır yük sonuç asgari ücret. Köle sistemi gibi geldi bana. Koskoca amazon böyle yapıyorsa diğerleri neler yapar. Üstelik deprem olsa bir şey olsa telefonun yok haberleşmen yok köleden beter muamele..

Asgari ücret mi ben yüksek sanıyodum

8 aydir amazon bunyesinde calisiyorum maas konusunda bi yanlisiniz var gibi duzeltmek istedim su anda amazonda en dusuk maas 30k devamlilik pirimi vs ile 36 37yi buldugu oluyo bu miktarin ayrica calisma saatleri icerisinde yani depo icerisinde telefonun yasak oldugu dogru fakat deprem veya herhangi bi dogal afet olmasi halinda acil aksiyon aliniyo

Merhaba işe yeni giricem tuzladq olan depoya arkadaş ilk girince asgari maaş veriyorlar demiş doğrumu ?

Merhaba işe yeni giricem tuzladq olan depoya arkadaş ilk girince asgari maaş veriyorlar demiş doğrumu ?
zamdan once bile asgariden yuksek aliyodum ben sanmiyorum yani arkadasiniz bu bilgiyi nereden edindi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…