Trendyol gebze depo alımları var düşünürsebiz gelebilirsiniz. Sevgilinizle aynı vardiyada olma şansınız bayağı yüksekBuraya da sorayım, neden fesih aldım ben aga
Trendyol gebze depo alımları var düşünürsebiz gelebilirsiniz. Sevgilinizle aynı vardiyada olma şansınız bayağı yüksekBuraya da sorayım, neden fesih aldım ben aga
Merhaba gebzede yaşıyorum fakat bu iş ilanını bulamadım buradan atma şansınız var mı?Trendyol gebze depo alımları var düşünürsebiz gelebilirsiniz. Sevgilinizle aynı vardiyada olma şansınız bayağı yüksek
Hocam rahatsız edeceğim kusura bakmayın.Yemek molası + çay molası toplam 1 saat oluyor (40 dk yemek 20 dk çay ) depoya telefon sokmak yasak bu doğru sadece molalarda kullanabiliyoruz ama telefonla girebilaen bile içeride hiç boş durmuyorsun yani telefona bakmak gibi bir boş vaktin olmuyor maaş hakkında benim de tam bir bilgim yok henüz aylığımı almadığım için ama 22 24K muhabbeti oluyor hep ne kadar doğru bilmiyorum ay sonunu bekliyorum ben de. Ulaşım için servis var mesai olduğu zaman da mesai var kalmak ister misin diye soruyolar istersen kalırsın onun dışında kendi isteginle de kalabiliyorsun sanırım.
Şu an aktif olarak çalışan var mı arkadaşlar bende pazartesi kan testi sonra depoda sağlık testine gideceğim.
Aylık toplam ne kadar kesintiler çıkınca elimize maaş geçiyor? Bir de bu 12'sinde hesap kesiliyor demişler maas parça parça mı yatıyor acaba onda takildim.
Yok ben depoya sağlık testine gittim sonra adlı sicil istediler yolladım ise başlama tarihi ileticez dediler hala bekliyorum 1 hafta oldu dönüş yapmadılarBilgi alabildinmi 2025 maaşları ne olacak şartlar nasıl bende başvurdum pazartesi arayacaklar ama bilgim sıfır neredeyse iş hakkında.
Coco başladın mı işe herhangi bir geri dönüş oldu mu?Yok ben depoya sağlık testine gittim sonra adlı sicil istediler yolladım ise başlama tarihi ileticez dediler hala bekliyorum 1 hafta oldu dönüş yapmadılar
20gun oldu sağlık testine falan yapilali hala ise başlama.tarihi verilmedi umudu kestim artık buradan![]()
Yok reis o günden beri aramadilar ben bi kere arayıp sordum hersey tamam istanbul ekibi liste yollayacak gün vercek falan dediler o günden beri haber verecekler halaCoco başladın mı işe herhangi bir geri dönüş oldu mu?
dayi basladin miYok reis o günden beri aramadilar ben bi kere arayıp sordum hersey tamam istanbul ekibi liste yollayacak gün vercek falan dediler o günden beri haber verecekler hala![]()
Yok reis bu ayın 24une gün verdiler ben gitmedim 2ay sonra haber veriyorlar bide günde 20kez arıyorlar başla şu gün falan diye uyuz oldum gitmedim bendedayi basladin mi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.