Amazon depo çalışma ortamı nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aramadılar mı hala
Maalesef...
Selam sana geri dönüş sağladılar mı acaba merak ettim, ben sağlık kontrolü ve yüz yüze mülakata da katıldım ama bana da hala tam bir geri dönüş yapılmadı 🥲
Keşke geri dönüş sağlasalar, olumlu yada olumsuz. Beklediğim için başka işe de başvurmuyorum ki istemiyorum da 😭 Kontrolden sonra da mı bekletiyorlar yani?

Maalesef...

Keşke geri dönüş sağlasalar, olumlu yada olumsuz. Beklediğim için başka işe de başvurmuyorum ki istemiyorum da 😭 Kontrolden sonra da mı bekletiyorlar yani?
benim süreç biraz saçma gelişti beni işkurdan yönlendirmişlerdi önce telefon mülakatı oldu ertesi gün direkt sağlık kontrolüne gönderdiler bi sonraki gün de yüz yüze mülakata gittim bi hafta oldu nerdeyse her gün +44'lü numaradan arayıp size haber vericez diyolar hala bekliyorum 🧍🏻‍♀️aadece ben mi bu durumdayım diyodum ama birkaç kişinin daha süreci böyle uzamış anladığım kadarıyla

benim süreç biraz saçma gelişti beni işkurdan yönlendirmişlerdi önce telefon mülakatı oldu ertesi gün direkt sağlık kontrolüne gönderdiler bi sonraki gün de yüz yüze mülakata gittim bi hafta oldu nerdeyse her gün +44'lü numaradan arayıp size haber vericez diyolar hala bekliyorum 🧍🏻‍♀️aadece ben mi bu durumdayım diyodum ama birkaç kişinin daha süreci böyle uzamış anladığım kadarıyla
Biz 3 kişi başvurduk, aynı evdeyiz, hepimizin durumu aynı. Nerdeyse 1 ay olacak ama hala cevap alamadık, bana durum garip geldi açıkçası çünkü mail'inde sürekli eleman aradıklarını dair spam mail vardı, dedim herhalde alırlar direkt bu kadar spamladılarsa. Sizin durumu okuyunca iyice bi morelim bozuldu 😅 demek ki sağlık kontrolunden sonra da 1 ay bekleyiş olacak

Biz 3 kişi başvurduk, aynı evdeyiz, hepimizin durumu aynı. Nerdeyse 1 ay olacak ama hala cevap alamadık, bana durum garip geldi açıkçası çünkü mail'inde sürekli eleman aradıklarını dair spam mail vardı, dedim herhalde alırlar direkt bu kadar spamladılarsa. Sizin durumu okuyunca iyice bi morelim bozuldu 😅 demek ki sağlık kontrolunden sonra da 1 ay bekleyiş olacak
sanırım biraz yoğunlar beni aradıkları günün ikinci günü apar topar mülakata gittim doğru düzgün iş şartlarını ya da işe alım sürecini bile konuşamadık evrakları da mail üzerinden istediler 12si gibi başlarsın büyük ihtimalle demişlerdi de ne arayan var ne de ortada bi mail var umarım sizin süreç de çok uzamaz 😓 bu arada sizin başvuru süreciniz nasıl ilerledi acaba?

sanırım biraz yoğunlar beni aradıkları günün ikinci günü apar topar mülakata gittim doğru düzgün iş şartlarını ya da işe alım sürecini bile konuşamadık evrakları da mail üzerinden istediler 12si gibi başlarsın büyük ihtimalle demişlerdi de ne arayan var ne de ortada bi mail var umarım sizin süreç de çok uzamaz 😓 bu arada sizin başvuru süreciniz nasıl ilerledi acaba?
Bu ayın 12'si mi dediler sizin için? Umarım her başvuranı daha fazla bekletmezler, ihtiyacı olan vs var ki sırf bekledikleri için benim gibi başka işe başvurmayanlarda var.

Ben geçen ayın 11-12'si gibi başvurdum Amazon Jobs üzerinden, 21'inde işe alım şuana kadar başarılı gittiğini ve telefonla mülakata için randevu zamanı seçmem için mail gönderildi, tabiki hiç birşey anlamadım mülakatta ama mail ile sağlık kontrolü için dönüş yapacaklarını söylediler, bekledim hani bu kadar sürmez diye durumu ve alım sürecini öğrenmek için mail attım 26'sında ama 21'inde gelen mail'in aynısını yolladılar, 4 gün önce aramaları talebinde bulundum, keşke bulunmasaydım. Tek yapabileceğim beklemek gibi duruyor daha sağlık kontrolüne bile çağrılmadım 😔

Bu ayın 12'si mi dediler sizin için? Umarım her başvuranı daha fazla bekletmezler, ihtiyacı olan vs var ki sırf bekledikleri için benim gibi başka işe başvurmayanlarda var.

Ben geçen ayın 11-12'si gibi başvurdum Amazon jobs üzerinden, 21'inde işe alım şu ana kadar başarılı gittiğini ve telefonla mülakata için randevu zamanı seçmem için mail gönderildi, tabii ki hiçbir şey anlamadım mülakatta ama mail ile sağlık kontrolü için dönüş yapacaklarını söylediler, bekledim hani bu kadar sürmez diye durumu ve alım sürecini öğrenmek için mail attım 26'sında ama 21'inde gelen Mail'in aynısını yolladılar, 4 gün önce aramaları talebinde bulundum, keşke bulunmasaydım. Tek yapabileceğim beklemek gibi duruyor daha sağlık kontrolüne bile çağrılmadım 😔

Gerçekten çok sıkıntılı ve uzun bir süreç global bir firma olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum beni bugün +44 ile başlayan numaradan tekrar arayıp ilk iş günü için daha sonra tekrar arayacaklarını söylediler tam olarak ne zaman ararlar bilgim yok umarım siz de daha fazla beklemek zorunda kalmazsınız 🥲 ama eninde sonunda çağırıcaklarını tahmin ediyorum çünkü yazılanlardan anladığım kadarıyla sürekli personel alımı yapıyorlarmış bu arada size tavsiyem eğer mülakata katılırsanız işe alım süreci ile ilgili bilgi edinmeye çalışın daha sonradan çok fazla zorlanabiliyosunuz çünkü 🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı