Amazon Depo'dan ürün alınır mı?

steve78

Hectopat
Merhaba, istediğim bir monitör Amazon Depo'da 3 bin TL daha düşük fiyatlı ve "yeni gibi" ibaresiyle satışta. Gönderen Amazon, Satıcısı Amazon Depo. Sizce almak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Depodan Asus RTX 5070 aldım, mükemmel kondisyonda yeni gibi yazıyordu, ama bozuk çıktı neyseki 1 ay iade olayı var.

Ben Depodan Asus RTX 5070 aldım, mükemmel kondisyonda yeni gibi yazıyordu, ama bozuk çıktı neyseki 1 ay iade olayı var.
Kötü olmuş. İkna olmuştum ve sipariş verecektim :( "mükemmel kondisyonda" olduğunu nasıl öğrendiniz. Ürünlerin açıklaması yazıyor mu? Aradım ama ben bulamadım.

Kötü olmuş. İkna olmuştum ve sipariş verecektim :( "mükemmel kondisyonda" olduğunu nasıl öğrendiniz. Ürünlerin açıklaması yazıyor mu? Aradım ama ben bulamadım.
Aldıktan sonraki sayfada yazıyordu sanırım, tam hatırlamıyorum onu ama mükemmel kondisyonda yeni gibi yazdığını hatırlıyorum iade sırasında.

Aldıktan sonraki sayfada yazıyordu sanırım, tam hatırlamıyorum onu ama mükemmel kondisyonda yeni gibi yazdığını hatırlıyorum iade sırasında.
Sadece bu yazıyor ürün hakkında pek bilgi vememişler.
Durum: Ürün orijinal ambalajında gönderilir. Ambalaj zarar görmüş olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı