Bİr yerde Amazon yazısı geçiyorsa gözün kapalı alabilirsin her şeyi.Merhaba, istediğim bir monitör Amazon Depo'da 3 bin TL daha düşük fiyatlı ve "yeni gibi" ibaresiyle satışta. Gönderen Amazon, Satıcısı Amazon Depo. Sizce almak mantıklı mı?
Kötü olmuş. İkna olmuştum ve sipariş verecektimBen Depodan Asus RTX 5070 aldım, mükemmel kondisyonda yeni gibi yazıyordu, ama bozuk çıktı neyseki 1 ay iade olayı var.
Aldıktan sonraki sayfada yazıyordu sanırım, tam hatırlamıyorum onu ama mükemmel kondisyonda yeni gibi yazdığını hatırlıyorum iade sırasında.Kötü olmuş. İkna olmuştum ve sipariş verecektim"mükemmel kondisyonda" olduğunu nasıl öğrendiniz. Ürünlerin açıklaması yazıyor mu? Aradım ama ben bulamadım.
Sadece bu yazıyor ürün hakkında pek bilgi vememişler.Aldıktan sonraki sayfada yazıyordu sanırım, tam hatırlamıyorum onu ama mükemmel kondisyonda yeni gibi yazdığını hatırlıyorum iade sırasında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.