Devka
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Ben Amazon üzerinden kulaklık ve mouse almak istiyorum fakat bir arkadaşım dedi ki 30 Euro üzerinde vergi ödüyorsun. En iyisi Dolar cinsinden satın al dolarda bu rakam 75 Dolar dedi. Yani Euro olarak alınca 30 Euro, dolar olarak alınca 75 Dolar üzerinde vergi ödüyorsun dedi. Bu bilgi doğru mudur? Dolarda vergi sınırı nedir? Bir de 30 Euro/Dolar üzerinde yüzde kaç vergi ödüyoruz?
Mesela ben 75 dolarlık bir Razer kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Yüzde kaç vergi öderim?
Bir de malum soruyu soracağım, vergi ödemeden 30 veya 75 dolar üstü bir şeyler getirmenin imkanı yok mu? Malum çok pahalı oluyor. Devlet zaten her şeyden bol bol vergi alıyor. Bu soruyu sormak istemezdim ama devletin her şeyden boool bol aldığı vergiler bana bunu zorla sorduruyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.
Mesela ben 75 dolarlık bir Razer kulak üstü kulaklık almayı düşünüyorum. Yüzde kaç vergi öderim?
Bir de malum soruyu soracağım, vergi ödemeden 30 veya 75 dolar üstü bir şeyler getirmenin imkanı yok mu? Malum çok pahalı oluyor. Devlet zaten her şeyden bol bol vergi alıyor. Bu soruyu sormak istemezdim ama devletin her şeyden boool bol aldığı vergiler bana bunu zorla sorduruyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum.