Gümrük parası ödersin bir de kargo ücreti varsa onu ödersin. Bunlar zaten ürünü alırken sana listeleniyor ve senden tahsil edilip senin adına ödeniyor. Siparişin de kapına kadar geliyor. Fakat satıcının Amazon olmasına dikkat et. Mümkün olduğunca "Amazon tarafından satılır ve kargolanır" ibaresi olan ürünleri almaya çalış. Aşağıda yuvarlak içine aldığım alanda görebilirsin bunu.
bende bu ürünü almak istedim lakin anlamadığım konu benden ödemekte olduğum tutardan hariç mi 235 dolar alıyor anlamadım siteye yeni üye oldum gönderilecek adresimi filan ekledim acaba yanlış birşeyler mi var yoksa kasa bana fazlası ile pahalıya mı geliyor kafam karıştı
Gümrük parası ödersin bir de kargo ücreti varsa onu ödersin. Bunlar zaten ürünü alırken sana listeleniyor ve senden tahsil edilip senin adına ödeniyor. Siparişin de kapına kadar geliyor. Fakat satıcının Amazon olmasına dikkat et. Mümkün olduğunca "Amazon tarafından satılır ve kargolanır" ibaresi olan ürünleri almaya çalış. Aşağıda yuvarlak içine aldığım alanda görebilirsin bunu.
Hocam selam,
Bende bir ürün danışmak isterim size,
Aşağıdaki linkteki üründe kargo ve vergi alanı çıkmıyor sanırım Primedan ötürü. İşlemci_ve_Anakart_linki
Ama benim prime aboneliğimde yok.
1. Prime olmasam bile bu ürünü alabilir miyim
2. Eğer alabilirsem, vergi ve kargo ücreti ödermiyim
Sepetten baktığımda ; sadece 23 dolarlık bir kargo ücreti çıkıyor.
Adres bilgilerimde devam ettiğimde, kredi kartı bilgilerimi yazdığım yerde diğer detay tutarlar gözükmüyor.
@Görkem Efe ÇATLI verdiğin linkte sağ tarafta aynı "details" kısmına tıkladığında vergi ve kargo ücretin direk çıkıyor aşağıdaki görselde tıklanmış halini ve ilgili alanı kırmızı ile gösterdim bakabilirsin. Total yazan kısım senin son ödeyeceğin ücrettir.
@Görkem Efe ÇATLI verdiğin linkte sağ tarafta aynı "details" kısmına tıkladığında vergi ve kargo ücretin direk çıkıyor aşağıdaki görselde tıklanmış halini ve ilgili alanı kırmızı ile gösterdim bakabilirsin. Total yazan kısım senin son ödeyeceğin ücrettir.