Amazon Evga GTX 970 SSC Kartları

onebill

Hectopat
Daha fazla  
Amazon üzerinden ekran kartı verimcem ancak gün içerisinde şunu farkettim;

EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0 4GB Graphics Cards 04G-P4-2975-KR

Amazon.com: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Card 04G-P4-3975-KR: Computers & Accessories

• Base Clock: 1190 MHZBoost Clock: 1342 MHzMemory Clock: 7010 MHz EffectiveCUDA Cores: 1664Bus Type: PCI-E 3.0
  • Memory Detail: 4096MB GDDR5Memory Bit Width: 256 BitMemory Speed: 0.28nsMemory Bandwidth: 224.3 GB/s
  • NVIDIA Dynamic Super ResolutionTechnologyNVIDIA MFAA TechnologyNVIDA GameWorks TechnologyNVIDIA GameStream TechnologyNVIDIA G-SYNC Ready
  • Microsoft DirectX 12NVIDIA GPU Boost 2.0NVIDIA Adaptive Vertical SyncNVIDIA Surround TechnologyNVIDIA SLI ReadyNVIDIA CUDA Technology
  • OpenGL 4.4 SupportOpenCL SupportHDMI 2.0, DisplayPort 1.2 and Dual-link DVIPCI Express 3.0EVGA ACX 2.0 CoolingDouble BIOS Ready1.215v+ Voltage Boos

EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Card 04G-P4-3975-KR

Amazon.com: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Card 04G-P4-3975-KR: Computers & Accessories

• CUDA Cores: 1664Bus Type: PCI-E 3.0Memory Detail: 4096MB GDDR5
  • Memory Bit Width: 256 BitMemory Speed: 0.28nsMemory Bandwidth: 224.3 GB/s
  • NVIDIA Dynamic Super ResolutionTechnologyNVIDIA MFAA TechnologyNVIDA GameWorks Technology
  • NVIDIA GameStream TechnologyNVIDIA G-SYNC ReadyMicrosoft DirectX 12NVIDIA GPU Boost 2.0NVIDIA Adaptive Vertical Sync
  • NVIDIA Surround TechnologyNVIDIA SLI ReadyNVIDIA CUDA TechnologyOpenGL 4.4 Support
  • OpenCL SupportHDMI 2.0, DisplayPort 1.2 and Dual-link DVIPCI Express 3.0
  • EVGA ACX 2.0 CoolingDouble BIOS Ready1.215v+ Voltage Boost
  • Max Monitors Supported: 4240Hz Max Refresh RateMax Analog: 2048x1536Max Digital: 4096x2160

En üsteki kart 456 dolar alttaki ise 334 dolar günün indirmi olduğu için bu şekilde yoksa ürün kaynaklı bir durum mu ? 1 - 2 güne kadar sipariş vericem bunula birlikte 2 ürün daha yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O 456 dolarlık ürün başka bir satıcının ürünü. Asıl olan 334 dolarlık Evga şirketinin sattığı ürün. 3 yıl da uluslararası garantisi var gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fakat biraz daha bütçeyi aşıp FTW almanızı da tavsiye edebilirim.

Cevap için teşeşkkürler.

bu ürün son güncell ürün olduğu için bunu terçih ettim.

EVGA GeForce GTX 970 FTW+ ACX 2.0 4GB

belirttiğiniz bu ürünmü ?

birde şunu sormak istiyorum Baktrack olan ürünleri nereden ayırt edebilirim resimlerden anlaşılmıyor.

Cevap için teşeşkkürler.

bu ürün son güncell ürün olduğu için bunu terçih ettim.

EVGA GeForce GTX 970 FTW+ ACX 2.0 4GB

belirttiğiniz bu ürünmü ?

birde şunu sormak istiyorum Baktrack olan ürünleri nereden ayırt edebilirim resimlerden anlaşılmıyor.
Ben FTW yi önerdim fakat FTW+ nın soğutması ve o.c potansiyeli daha iyi. Baktrack dediğiniz backplate sanırım onu tam anlayamadım. FTW + modelinde backplate var diğer modellerde bulunmuyor.

Anladım, FTW versiyonunda 2'lisi var. Bu evga serilerinde çok fazla seri hangisini takip etmem gerektiğini bile şaşırıyorum. 1 Hafta içeriisndne siparişi vericem ancak. FTW'nin 2 srümü gözüküyor.

EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Card 04G-P4-2978-KR $359.99

Amazon.com: EVGA GeForce GTX 970 FTW ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Card 04G-P4-2978-KR: Electronics
EVGA GeForce GTX 970 FTW+ ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Cards 04G-P4-3978-KR $379.99

Amazon.com: EVGA GeForce GTX 970 FTW+ ACX 2.0 4GB GDDR5 256bit, DVI-I, DVI-D, HDMI, DP SLI Ready Graphics Cards 04G-P4-3978-KR: Computers & Accessories

FTW + olanda resimlerden baktığımda kasa'nın değiştirini gözlemlendim ancak bu performansa çok fark ettiklmişmi yani aradaki 20 dolar faka değermi ?

Bence değer backplate olması üzerindeki pinlerin korunmasını sağlıyor , daha da zarif bir görüntüsü oluyor ayrıca :) Gerek o.c potansiyeli olsun gerek 5-6 derecelik fazla soğutması olsun alınabilir. FTW versiyonunu alırsanız da pişman olmazsınız.

Bence değer backplate olması üzerindeki pinlerin korunmasını sağlıyor , daha da zarif bir görüntüsü oluyor ayrıca :) Gerek o.c potansiyeli olsun gerek 5-6 derecelik fazla soğutması olsun alınabilir. FTW versiyonunu alırsanız da pişman olmazsınız.

FTW ürünü yani Backplate olan ürün türkiyeye gönderilmiyormuş :(
EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0 4GB Graphics Cards 04G-P4-2975-KR modelinemi yönelsem acaba ?

@'Furkan Emir'' ;
ilk alışverişim değil yurt dışından 200 dolarlık anakart mouse gibi birden fazla ürün getirttim 3. part satıcıdan bile sorun yaşamadım şuana kadar, yaşamamda umarım.

FTW ürünü yani Backplate olan ürün türkiyeye gönderilmiyormuş :(
EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0 4GB Graphics Cards 04G-P4-2975-KR modelinemi yönelsem acaba ?

@'Furkan Emir'' ;
ilk alışverişim değil yurt dışından 200 dolarlık anakart mouse gibi birden fazla ürün getirttim 3. part satıcıdan bile sorun yaşamadım şuana kadar, yaşamamda umarım.
Hocam FTW + ürünün Evga tarafından satılanı tükenmiş farklı bir satıcının linki gözüküyor. Zaten farklı bir satıcıdan almayın şuan FTW versiyonunu alabilirsiniz. Birkaç gün beklerseniz belki stoklara girer FTW+ versiyonu.

Yurtdışından pahalı parçaları almanın mantığı yok gümrüğe takılacak ve vergi ile beraber aynı fiyata gelecek ve garantisi olmayacak.
Evga 3 yıl uluslararası garanti sunuyor. Vergi dahil 1159 liraya denk geliyor, gümrükte kalmaz vergisini Amazon ödüyor. Boş, bilinçsiz, yanlış bilgilendirme içeren yorum atmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı