Overhead61
Decapat
Daha fazla
Merhaba, ben 14.07.2022 tarihinde 2.611, 39 TL'ye satıcısı Amazon olan ASUS TUF B550 ATX anakartını aldım. 1 hafta bekledim, bu bir hafta içerisinde 2 defa Amazon'u aradım ürünüm neden kargoya verilmedi diye. Cevapları; ürün stoklarımızda mevcut ben lojistik firmasına talebinizi iletip sürecin hızlandırılmasını istiyorum şeklindeydi. Ürünü alırken Trendyol gibi sitelerde ürün 2.400 TL idi fakat ben Amazon güvencesiyle olması adına 211TL fazla ödedim. Her neyse bugün siparişim iptal edildi, aradığımda ürünün ellerinde olmadığını ilettiler, istersem ürünü tekrar almamı belirttiler fakat fiyatı 3.850TL. Yaptığım 1 saatlik konuşma sonrasında hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını ilettiler. Ancak anakart Amazon satıcısı tarafından tekrar işleme koyulursa yardımcı olabilirlermiş. Onda da mesela 4.000 TL'ye alacakmışım ve üstünü iade edeceklermiş. Ürün Amazon'da başka satıcıda var fakat ondan alırsam para üstünü iade etmiyorlarmış. Ne yazık ki Amazon stoğuna ne zaman girer veya girer mi bilemiyorlar. Bir ürün 1 hafta bekletilip 2 defa stok var kontrolü yapılıp teslim edileceği gün iptal edilirse ben bunu dolandırıcılık sayarım. Amazon firmasının bile bunu yapıyor olması gerçekten çok ama çok garip. Tüketici heyetine mi başvurmalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum ama elimde her türlü belge mevcut. Ödediğim dekont, sipariş tarihi, sipariş güncellemeleri ve iptal edildiği gün de elimde mevcut. Şu an hayatıma rahat devam edemiyorum, böyle küçük şeyleri çok takarım. Ne yapmam gerekiyor? Sistemin tüm parçalarını aldım ve ay sonu gelecek olmasına rağmen anakart yok.
Son düzenleyen: Moderatör: