Amazon Germany gönderim süresi

TARIK BABADAĞ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar cuma günü amazon.tr'den Amazon Germany satıcısından RX 6700 XT aldım. Teslimat tarihi olarak 8 Ekim - 8 Kasım olarak gösteriyor. Burada yazan tarih doğru mu? Daha önce alışveriş yapan varsa ne kadar sürede geldiğini yazabilir mi?

Hocam kaç TL'ye aldığınızı öğrenebilir miyim?

Amazon germany güvenli mi ki beyler?
Güvenli. 2 ürün aldım ikisi de çok uyguna sağlam elime vardı. Yaklaşık 5 gün içinde bulunduğunuz şehirde dağıtıma çıkıyor. Bana gelirken DHL ile çalışıyordu. Leipzig'ten uçakla Esenboğa'ya geliyor oradan aktarma yapıyor.
200 TL kargoya verince bir zahmet 5 günde gelsin. :)

Arkadaşlar cuma günü amazon.tr'den Amazon Germany satıcısından RX 6700 XT aldım. Teslimat tarihi olarak 8 Ekim - 8 Kasım olarak gösteriyor. Burada yazan tarih doğru mu? Daha önce alışveriş yapan varsa ne kadar sürede geldiğini yazabilir mi?

Maksmimum 2 hafta içinde geleceğini düşünüyorum.Net bir şey söyleyemeyiz.

Amazon germany güvenli mi ki beyler?
Amazon.com.tr üzerinden Amazon Germany satıcısından ürün alırsanız olası garantilik bir durumda kesinlikle ürün değişimi yapmıyor para iade ediyorlar. Para iadesinde ödediğiniz vergi ve kargo ücreti kesiliyor. 2000 TL'lik ürün için 1200 TL iade alabildi arkadaşım.

Amazon.de üzerinden direkt alırsanız eğer stok durumuna göre ürün değişimi yada para iadesi olabiliyor. Para iadesi tam olarak vergi ve kargo dahil bir şekilde yapılıyor.

Aklınızda olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı