Arkadaşlar cuma günü amazon.tr'den Amazon Germany satıcısından RX 6700 XT aldım. Teslimat tarihi olarak 8 Ekim - 8 Kasım olarak gösteriyor. Burada yazan tarih doğru mu? Daha önce alışveriş yapan varsa ne kadar sürede geldiğini yazabilir mi?
Amazon Germany adlı satıcıda gümrük vergisi dahil fiyat çıkarılıyor. Garantisi var, müşteri hizmetleriyle konuşmuştum ürünü sipariş etmeden önce. 2 yıl Amazon garantisi var dendi ayrıca ürünün global garantisi de var yani kargo ödemeli RMA süreci de yapılabilir.
Amazon Germany adlı satıcıda gümrük vergisi dahil fiyat çıkarılıyor. Garantisi var, müşteri hizmetleriyle konuşmuştum ürünü sipariş etmeden önce. 2 yıl Amazon garantisi var dendi ayrıca ürünün global garantisi de var yani kargo ödemeli RMA süreci de yapılabilir.
Garanti yok, ben müşteri hizmetlerine sormuştum. Amazon.com.tr bile garanti yapmıyor. Güç kaynağımda cw var. Ancak iade edebilirsiniz dediler. Ekran kartıda aynı şekilde.
Bilemiyorum hocam. Türkiye'den almış olsak, servise yolluyoruz 1 ay bekletiyorlar ve olumsuz yanıt alabiliyoruz. Ürün elimizde kalmadı diyip para iadesi de yapabiliyorlar. Böylesi daha kötü bence.