Amazon Germany gönderim süresi

Garanti falan yok arkadaşlar. İade şansınız var, ama gümrük vergisini ödemiyorlar.
Amazon Germany adlı satıcıda gümrük vergisi dahil fiyat çıkarılıyor. Garantisi var, müşteri hizmetleriyle konuşmuştum ürünü sipariş etmeden önce. 2 yıl Amazon garantisi var dendi ayrıca ürünün global garantisi de var yani kargo ödemeli RMA süreci de yapılabilir.
Koşulları ve şartnameleri detaylı okuyup öyle alabilirsiniz.
Ya ürün bozuk gelirse? Zaten garantisi de yok o açıdan söyledim.
30 gün koşulsuz iade sistemi var ilk 15 gün kargo dahil tam para iadesi yapılıyor sonraki günlerde alıcı ödemeli oluyor.

Son düzenleme:
Amazon Germany adlı satıcıda gümrük vergisi dahil fiyat çıkarılıyor. Garantisi var, müşteri hizmetleriyle konuşmuştum ürünü sipariş etmeden önce. 2 yıl Amazon garantisi var dendi ayrıca ürünün global garantisi de var yani kargo ödemeli RMA süreci de yapılabilir.
Koşulları ve şartnameleri detaylı okuyup öyle alabilirsiniz.

30 gün koşulsuz iade sistemi var ilk 15 gün kargo dahil tam para iadesi yapılıyor sonraki günlerde alıcı ödemeli oluyor.
Garanti yok, ben müşteri hizmetlerine sormuştum. Amazon.com.tr bile garanti yapmıyor. Güç kaynağımda cw var. Ancak iade edebilirsiniz dediler. Ekran kartıda aynı şekilde.

İade süreci 20 günü buluyor hocam. Ben değişim istiyorum çok saçma yani.
Bilemiyorum hocam. Türkiye'den almış olsak, servise yolluyoruz 1 ay bekletiyorlar ve olumsuz yanıt alabiliyoruz. Ürün elimizde kalmadı diyip para iadesi de yapabiliyorlar. Böylesi daha kötü bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı