Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #11 Amazon'a rahatlıkla güvenebilirsiniz mağdur olmazsınız bence. Dosya Ekleri received_1047455655960010.jpg 76,2 KB · Görüntüleme: 92
TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #12 ALLONY dedi: Geçen hafta çarşamba günü Samsung 980 ve 980 Pro aldım 4 günde (pazar'ı saymazsak) elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 Günde nasıl yurtdışından geldi hayret, gerçekten helal olsun.
ALLONY dedi: Geçen hafta çarşamba günü Samsung 980 ve 980 Pro aldım 4 günde (pazar'ı saymazsak) elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 Günde nasıl yurtdışından geldi hayret, gerçekten helal olsun.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.129 Makaleler 1 Çözümler 15 20 Eylül 2022 #13 TheMarksman dedi: Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 Günde nasıl yurtdışından geldi hayret, gerçekten helal olsun. Genişletmek için tıkla... Bazen 1 gunde bile geliyor Istanbul'da oturuyorsaniz.
TheMarksman dedi: Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 Günde nasıl yurtdışından geldi hayret, gerçekten helal olsun. Genişletmek için tıkla... Bazen 1 gunde bile geliyor Istanbul'da oturuyorsaniz.
TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #14 Görkem Say dedi: Bazen 1 gunde bile geliyor Istanbul'da oturuyorsaniz. Genişletmek için tıkla... Hocam İstanbul'dayım da. Ben Amazon Germany'den bahsediyorum. Ürün Almanya'dan geliyor. Amazon Türkiye'den alışveriş yapmıyoruz.
Görkem Say dedi: Bazen 1 gunde bile geliyor Istanbul'da oturuyorsaniz. Genişletmek için tıkla... Hocam İstanbul'dayım da. Ben Amazon Germany'den bahsediyorum. Ürün Almanya'dan geliyor. Amazon Türkiye'den alışveriş yapmıyoruz.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.129 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Eylül 2022 #15 TheMarksman dedi: Hocam İstanbul'dayım da. Ben Amazon Germany'den bahsediyorum. Ürün Almanya'dan geliyor. Amazon Türkiye'den alışveriş yapmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Amazon Germany'den bahsediyorum zaten ben de. Sasirmissiniz ya 3-4 gune. Bazen Almanya'dan 1 gunde bile geliyor diyorum.
TheMarksman dedi: Hocam İstanbul'dayım da. Ben Amazon Germany'den bahsediyorum. Ürün Almanya'dan geliyor. Amazon Türkiye'den alışveriş yapmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Amazon Germany'den bahsediyorum zaten ben de. Sasirmissiniz ya 3-4 gune. Bazen Almanya'dan 1 gunde bile geliyor diyorum.
friskybith Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri KASA: Lian Li O11 Vision İŞLEMCİ: Ryzen 7 7800X3D SSD: Kingston KC30001TB +SAMSUNG 980 PRO 1TB RAM: CORSAİR VENGEANCE 2*16 6000MHZ GÜÇ KAYNAĞI: MSI MPG A1000G EKRAN KARTI: ASUS ROG STRİX 4080 16GB SIVI SOGUTMA: ASUS ROG RYUJİN III ARGB ANAKART: ROG STRİX X670E-E GAMİNG MONİTÖR: ROG STRİX OLED XG27AQDMG MOUSE: ROG PUGİO 2 KLAVYE: ASUS ROG CLAYMORE II MOUSEPAD: STEELSERİES XL RGB Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #16 Görkem Say dedi: Amazon Germany'den bahsediyorum zaten ben de. Sasirmissiniz ya 3-4 gune. Bazen Almanya'dan 1 gunde bile geliyor diyorum. Genişletmek için tıkla... Gelmiyor hayal görme hocam yanlışın var senin.
Görkem Say dedi: Amazon Germany'den bahsediyorum zaten ben de. Sasirmissiniz ya 3-4 gune. Bazen Almanya'dan 1 gunde bile geliyor diyorum. Genişletmek için tıkla... Gelmiyor hayal görme hocam yanlışın var senin.
BedelsizASKER Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Nizamiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #17 Türkiye'deki distribütörlerden bile daha güvenilir Amazon Germany gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.129 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Eylül 2022 #18 friskybith dedi: Gelmiyor hayal görme hocam yanlışın var senin. Genişletmek için tıkla... Yahu boyle bir sey icin niye yalan soyleyeyim Geliyor, en az 5-6 kiside gormusumdur bu sekilde ertesi gun geldigini.
friskybith dedi: Gelmiyor hayal görme hocam yanlışın var senin. Genişletmek için tıkla... Yahu boyle bir sey icin niye yalan soyleyeyim Geliyor, en az 5-6 kiside gormusumdur bu sekilde ertesi gun geldigini.
Flaming0 Kilopat Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 376 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 21 Eylül 2022 #19 Görkem Say dedi: Yahu boyle bir sey icin niye yalan soyleyeyim Geliyor, en az 5-6 kiside gormusumdur bu sekilde ertesi gun geldigini. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 100 lira fazla verip hızlı gönderim seçince gerçekten bir kaç gün içerisinde ulaşabiliyor. Çünkü ilk uçakla doğrudan gönderiyorlar. Ama normal seçimde bende mesela ispanya, almanya, hollanda turu yapmıştı.
Görkem Say dedi: Yahu boyle bir sey icin niye yalan soyleyeyim Geliyor, en az 5-6 kiside gormusumdur bu sekilde ertesi gun geldigini. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 100 lira fazla verip hızlı gönderim seçince gerçekten bir kaç gün içerisinde ulaşabiliyor. Çünkü ilk uçakla doğrudan gönderiyorlar. Ama normal seçimde bende mesela ispanya, almanya, hollanda turu yapmıştı.
ALLONY Megapat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 180 Çözümler 1 Yer Muğla 21 Eylül 2022 #20 TheMarksman dedi: Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 günde nasıl yurt dışından geldi hayret, gerçekten helal olsun. Genişletmek için tıkla... Amazon Germany ama Express kargo ile aldım UPS Kargo ile geldi.
TheMarksman dedi: Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 günde nasıl yurt dışından geldi hayret, gerçekten helal olsun. Genişletmek için tıkla... Amazon Germany ama Express kargo ile aldım UPS Kargo ile geldi.