Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 Günde nasıl yurtdışından geldi hayret, gerçekten helal olsun.Geçen hafta çarşamba günü Samsung 980 ve 980 Pro aldım 4 günde (pazar'ı saymazsak) elime ulaştı.
Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 Günde nasıl yurtdışından geldi hayret, gerçekten helal olsun.
Hocam İstanbul'dayım da. Ben Amazon Germany'den bahsediyorum. Ürün Almanya'dan geliyor. Amazon Türkiye'den alışveriş yapmıyoruz.Bazen 1 gunde bile geliyor Istanbul'da oturuyorsaniz.
Hocam İstanbul'dayım da. Ben Amazon Germany'den bahsediyorum. Ürün Almanya'dan geliyor. Amazon Türkiye'den alışveriş yapmıyoruz.
Gelmiyor hayal görme hocam yanlışın var senin.Amazon Germany'den bahsediyorum zaten ben de. Sasirmissiniz ya 3-4 gune. Bazen Almanya'dan 1 gunde bile geliyor diyorum.
Gelmiyor hayal görme hocam yanlışın var senin.
Yaklaşık 100 lira fazla verip hızlı gönderim seçince gerçekten bir kaç gün içerisinde ulaşabiliyor. Çünkü ilk uçakla doğrudan gönderiyorlar. Ama normal seçimde bende mesela ispanya, almanya, hollanda turu yapmıştı.Yahu boyle bir sey icin niye yalan soyleyeyimGeliyor, en az 5-6 kiside gormusumdur bu sekilde ertesi gun geldigini.
Hocam Amazon Germany miydi satıcısı? 4 günde nasıl yurt dışından geldi hayret, gerçekten helal olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.