Amazon Gümrük Vergisi Gözükmüyor

Şu var olur mu?

Herşey dahil 410$
İlk mesajımdaki kartı satın almayı planlıyorum. Bahsettiğiniz gibi 449$+110$ da gümrük ve kargo ücreti. O şekilde satın almayı planlıyorum. Sizce Nanokatalog’dan mı almalıyım yoksa Amazon’dan mı? Nanokatalog’da taksit imkanı olması biraz daha iyi gibi ama tedarik süreçleri onların bir hayli can sıkabiliyor. Canlı destek 10 iş günü içinde getirtiriz diyor. Kararsız kaldım :/

Nanokatalog bence daha mantıklı faturalı ürün sonuçta. Ama yurtiçi bilindik yerlerden bulabilirsin bence.

Nanokatalog bence daha mantıklı faturalı ürün sonuçta. Ama yurtiçi bilindik yerlerden bulabilirsin bence.
Nano'da yurt dışından tedarik ediyor ürünü. TR' de şu an bahsettiğim kart maalesef satışta yok. Nano için olumlu/olumsuz birçok yorum var o yüzden endişeleniyorum. Özellikle uzun süren tedarik konusunda.

Tr göndermiyor yazısına çok takılma gönderiyor.

Amazon TR ve Almanya ile görüştüm, Amazon.de sitesinde satılan kart maalesef TR'ye gönderilmiyormuş.
İletişime geçip bilgi almakta fayda var.
Bu sorumuzun cevabı ise; kendileri bizim yerimize ürünü sipariş edemiyor, direkt bizim siteden kendimiz yapmamız gerekiyormuş.

$50 USD fazla ver $499 ' a RTX 2070 Super al.

edit: Geçen haftanın konusuymuş, muhtemelen almışsındır bu zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…